Cookie- og Privatlivspolitik
3 nye Alien-film fra Ridley Scott

3 nye Alien-film fra Ridley Scott

Halløj i rummet

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Ridley Scott er ved at forberede optagelserne til Alien: Covenant, men instruktøren vil ikke nøjes med én fortsættelse til Prometheus. Ifølge Variety kommer der yderligere to film, før universet bliver forbundet til Alien.

78-årige Ridley Scott går ikke på pension foreløbig. Med tre Alien-film i støbeskeen har han tilsyneladende tænkt sig at skabe en hel mytologi, der bygger op til den berømte rumgyser fra 1979.

Forhistorien startede i 2012 med 'Prometheus' og fortsætter i 2017 med 'Alien: Covenant', der har Michael Fassbenders androide som sit primære omdrejningspunkt.

Herfra skulle man tro, at filmen blev forbundet til filmen fra 1979, men nu vil Ridley Scott altså bruge to film mere på placere det uhyrlige monster som blind passager på rumskibet Nostromo.

Samtidig er Neill Blomkamp igang med at forberede 'Alien 5', og det betyder, at fire film om slimede rummonstre og facehuggers venter i horisonten. Hvis altså alt går som planlagt.

Alien: Covenant forventes at få dansk premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Alien universet er fint, men det er nu langt tid siden vi har set noget rigtig godt. 1 og 2 var mesterværker, 3'eren var god og det var så det. Prometheus var en flot film, men god var den ikke.

tim

Det bliver super fedt...

Asger

Han blev faktisk 78 i dag ;)

Wayne

Ridley Scott har absolut lavet hæderlige film de seneste 15 år, men mon der er flere mesterværker gemt et sted? Jeg er i tvivl - men jeg skal selvfølgelig se alt han laver. Man har jo lov at håbe.

Jacob

Trods kritikken af 'Prometheus', så er Alien-universet stadigvæk et af mine ynglings sci-fi værker. Men det er lidt utroligt at vi efter så mange år endnu mangler svar på det centrale spørgsmål; hvor kommer de skabninger fra?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.