Cookie- og Privatlivspolitik
Vandt du gallabilletter til Mockingjay - del 2?

Vandt du gallabilletter til Mockingjay - del 2?

Vinderne er fundet

Stem op!
52
Stem ned!
0
(reset)

Så er de tre vindere af konkurrencen fundet via lodtrækning.

Stort tillykke til Michelle Munk, Marina Knudsen og Maria Helen Rasmussen, der alle har fået direkte besked via mail.

_____________________________________

Forsalget til den sidste Hunger Games-film starter i dag, den 27. oktober kl. 12.00.

I den anledning udlodder vi 3x2 billetter til gallapremieren på The Hunger Games: Mockingjay - del 2.

Fangallaen finder sted i Imperial (København) den 17. november kl. 21.30.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på følgende spørgsmål:

Hvilken af de tre første Hunger Games-film er din favorit?

Skriv dit svar forneden i kommentarfeltet senest den 11. november. Vi trækker lod om vinderne og vinderne får direkte svar den 12. november.

The Hunger Games: Mockingjay - del 2 får dansk premiere den 18. november.

*Bemærk at præmien ikke inkluderer transport til gallaen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Konkurrencen er lukket. Vi finder vinderne i dag, opdaterer nyheden og giver vinderne direkte besked.

Held og lykke
MVH Stine
kino.dk

Maria

Catching Fire!!
Har set alle filmene med min søde kæreste og jeg personligt synes Catching Fire har været den bedste. Det er helt fantastiske film og ville ønske jeg kunne glæde og dele denne oplevelse med min kæreste, det fortjener han, fordi han er den han er <3 <3

lelen

Nr. 1 var helt klart den bedste. Indtil videre ;)

Mai

Alle 3 film der er blevet vist indtil videre har været heelt vildt fantastiske! Nu kan intet jo overgå bøgerne, men jeg må sige at Catching Fire simpelthen slog benene væk under mig. Holy wow, den var fantastisk.

Hannah Fomsgaard

Catching Fire er min favorit. Selvom jeg var solgt efter første film, blev der lige skruet en tand mere op for det hele i Catching Fire. Det øjeblik i filmen, der virkelig rammer, er Katniss' følelsesladede tale til Rues familie i District 11 og det efterfølgende tumult.

Mie

Den første film er den bedste for der startede det hele jo. Den er bare fantastisk og kan altid ses :D

Caroline

Catching Fire indeholder bare det hele ! Først og fremmest ser man hvilke forfærdentlige følger Katniss og Peetas sejrer i 74. Hunger Games har båret med sig. Folk bliver skudt foran åbent publikum, Gale bliver pisket og da alting er ved at koge over, tager Snow sin hævn. Jubilæumsspillet - 75. Hunger Games, filmen tager en helt uventet drejning! Peeta og Katniss skal ind i arenaen igen, og denne gang mod nogle langt mere erfarende krigere.

Jeg synes, at hele bogen og filmen er opbygget sindsygt godt. Der er næsten for meget af det gode. Som sagt er du både hjemme i Distrikt 12, i vinderbyen, i træningskamp og ikke mindst i arenaen. En god blanding af både nummer 1 og 3. Jeg elsker også, at arenaen er bygget op efter et ur - der er en masse fede drejninger og "hemmeligheder", så man hele tiden bliver overrasket.

ELI

Jeg synes helt klart, at den første film var den bedste, fordi vi får præsenteret grund konflikten og hvad Hunger Games betyder.
Vi møder karakterne en efter en med spænding og venter hele tiden på den næste spændende scene. Det er første gange denne type film udsendes og det er helt noget nyt, hvor unge kæmper mod hinanden i en arena, selvom de faktisk ikke vil det. Dette fortæller faktisk, det samfund vi lever i nu og hvordan verden er struktureret. Selvom vi har menneskerettigheder i vores samfund, bliver de jo ikke holdt. Derfor er Hunger Games en fortælling om verdensudseende indefra og udefra. Vi er alle endel af et samfund, hvor der er skab hierarki, fattigdom, krig og våben. Dette er vi med til at skab og derfor er det vigtig at vi står sammen og udrydder det, vi ikke vil have i vores samfund, fordi sammen står vi stærkere. Dette er jo også et af budskabende der er i fokus i Hunger Games.
--> Rettigheder

Fie

Nr. 2, Catching Fire, er helt klart min yndlings af filmene. Filmen er så vel instrueret, og skuespillet er helt perfekt fra alle skuespillere. Desuden var 2'eren også min yndlings af bøgerne, så jeg glædede mig utroligt meget til at få filmen at se! Flere af mine yndlings karakterer (så som Finnick og Beetee) bliver præsenteret i denne film, og flere af mine yndlings scener er med i denne film. Så Catching Fire er helt klart min favorit!

Freja

Jeg synes helt klart at det var denne film, da man møder en hel masse nye mennesker som gør en masse for plottet. De var alle gode, men kan bedst lide catching fire er den bedste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

2 timer siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

2 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

3 dage siden

Aktive debatter