Spectre: De første anmeldelser

Agent 007 vurderes
Billede
(© MGM)

Om præcis en uge får den 24. Bond-film, Spectre, premiere i biografen. Men allerede nu har nogle af de største internationale medier anmeldt filmen.

Daniel Craig spiller igen James Bond, og han får følge af Ralph Fiennes som M, Naomie Harris som Moneypenny og Christoph Waltz som skurken Oberhauser.

Sam Mendes, der også stod bag forgængeren Skyfall, instruerer.

Her er et udsnit af anmeldelserne:

The Telegraph (5/5 stjerner)
"Det er en selvtillidsopvisning fra den tilbagevendende instruktør, Sam Mendes, og hans geniale fotograf, Hoyte van Hoytema."

The Guardian (5/5 stjerner)
"Daniel Craig er vokset ind i rollen som britisk spion med flair og kølighed, og dette opfindsomme, intelligente og komplekse nye kapitel fremviser ham på glimrende vis."

Total Film (4/5 stjerner)
"Selvom den ikke er så dramatisk rig og følelsesmæssigt fængende som 'Skyfall', rangerer Spectre stadigvæk som et elegant, spændende om end lidt for langt stykke underholdning."

Empire (4/5 stjerner)
"Topkarakter til Mendes, Craig, Waltz, Fiennes og personen, der har fundet filmens locations."

TimeOut London (3/5 stjerner)
"Skyfall-holdet med instruktør Sam Mendes og stjernen Daniel Craig kaster sig igen over James Bond, med et rodet men underholdende resultat til følge."

Variety
"Efter de mere personlige anstrengelser i 'Skyfall', gør denne elegante Bond-film sit arbejde uden at få sved på panden."

Screen
"James Bond genfinder en gammel fjende i 'Spectre', og falder i processen tilbage til en formel, der leverer en lidt flad, gammeldags "007 efter bogen"."

The Hollywood Reporter
"'Spectre' er blændende og dristig nok til at holde Bond-brandet oven vande, men ikke nok til at gøre den til en banebrydende reboot på samme måde som 'Skyfall'."

Spectre får premiere den 30. oktober.