Cookie- og Privatlivspolitik
Woody Harrelson i Abernes planet 3

Woody Harrelson i Abernes planet 3

Skal spille vaskeægte skurk

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Nu hvor The Hunger Games-serien lakker mod enden, er det oplagt, at Woody Harrelson finder en anden franchise, han kan deltage i.

Ifølge The Hollywood Reporter skal den 54-årige texaner spille skurken Colonel i War of the Planet of the Apes. Og skuespilleren kommer til at optræde i sin helt egen, menneskelige skikkelse og ikke som ond abe.

Plottet til den tredje prequel til Abernes planet er endnu ukendt, men tager man titlen i betragtning opstår der regulær krig mellem mennesker og talende aber.

Andy Serkis gentager sin performance capture-rolle som abernes leder, Caesar, og Matt Reeves, der stod bag Abernes planet: Oprindelsen, skal igen instruere.

War of the Planet of the Apes får dansk premiere den 13. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Woody som skurk kunne blive rigtigt godt. Jeg er overbevist om at han vil levere en skøn præstation i denne franchise og jeg er oprigtigt glad for at han bliver en del af den.

Jacob

Til sidst i 'Revolutionen' fik de overlevende kontakt til nogen soldater, så det kunne være oplagt at det dem aberne fører krig imod.

Nikolaj

Han er en fremragende skuespiller, og er mere end velkommen til at være med i den tredje film i den moderne abernes planet serie. Men er der egentlig nogle, der ved om det bliver den tredje bliver den sidste???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Håbet lever for en rimelig afslutning.

1 time siden
Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

1 dag siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

1 dag siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

2 dage siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

2 dage siden

Aktive debatter