Spielberg hyrer kvindelig avatar

Art3mis fundet til filmatiseringen af Ready Player One
Billede
(© Ouija/Universal Pictures)

Kultromanen 'Ready Player One' skal som bekendt filmatiseres af Steven Spielberg, der nu har hyret Olivia Cooke til rollen som Art3mis. Det skriver The Hollywood Reporter.

Historien foregår primært i en virtuel verden, kaldet OASIS, hvor digitale figurer deltager i en storstilet jagt på en gigantisk formue efterladt af universets skaber.

Eksempelvis er fortællingens hovedperson, Wade Watts, i virkeligheden en overvægtig teenager, der konstant er logget på OASIS med avataren Parzival.

Hans karakter befinder sig på et ubetydeligt niveau, indtil han gør et fund i skattejagten, der sætter ham i forbindelse med Art3mis. En decideret superstjerne i den computerskabte verden.

Art3mis (i græsk mytologi er der tale om jagten, skovens og dyrenes gudinde) har i fankredse været genstand for en del fan art, som der kan ses et eksempel på nedenfor.

Fan art ©Marmak8
Olivia Cooke, der snart er aktuel i Me and Earl and the Dying Girl, slog eftersigende Elle Fanning og Lola Kirke (Gone Girl) i kampen om rollen som den heroiske avatar. 

Ready Player One får biografpremiere den 14. december 2017.