Cookie- og Privatlivspolitik
Ridley Scott vil endelig knytte Prometheus til Alien

Ridley Scott vil endelig knytte Prometheus til Alien

Opdateret: Prometheus 2 får titel

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Ridley Scott har afsløret over for HeyUGuys, at titlen på 'Promethus 2' bliver 'Alien: Paradise Lost'. På trods af, hvad han først havde udtalt om efterfølgeren, knytter titlen sig i det mindste til 'Alien', selvom handlingen først gør det i 'Prometheus 3' eller 4.

_________________________

Ridley Scott skuffede nogle fans i 2012 ved ikke at bygge tilstrækkelig bro mellem Prometheus og Alien.

Nu udtaler instruktøren til FilmFutter, at han planlægger endnu flere film, og at koblingen først vil indtræffe i senere kapitler.

- Det bliver ikke i den næste. Det vil være i filmen efter denne, eller måske i en fjerde film, at vi bevæger os ind i Alien-franchisen.

Filmskaberen går dog endnu mere i dybden med, hvorfor han har kastet sig over at fortælle forhistorien til 'Alien'.

- Jeg har altid set Alien-væsnet som en slags biologisk krigsførelse. Det oprindelige rumskib, som jeg kalder for croissanten, var for mig et krigsskib, som indeholdte disse biomekaniske skabninger, og deres formål er kun ødelæggelse.

Hvordan Scotts planer om fremtidige Prometheus-film vil hænge sammen med Neill Blomkamps kommende 'Alien 5', er indtil videre ukendt.

Prometheus 2 får premiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gomez

Jeg vælger at være optimistisk!
Jeg var rigtig glad for Prometheus, og det at projektet er stort og langvarigt gør mig ikke noget. Jeg er tryg ved, at det netop er Ridley Scott, der skal føre det ud i livet. Alien var hans "baby" til at begynde med, og jeg glæder mig til at se, hvad han har at fortælle forud for de oprindelige film. Jeg har ikke det fjerneste imod, at han tager sig sin tid, så længe det bliver godt!

Derforuden mener jeg at have læst, at han og Neil Blokkamp rent faktisk arbejder sammen, for at få det hele til at give mening, så ledes filmene ikke kommer til at modsige hinanden, hvilket jeg kun er begejstret for.

Jeg glæder mig, og at Alien 3 og 4 ikke blev lige så gode som forgængerne hænger jeg mig i denne sammenhæng ikke så meget i - men jeg ER også stor Alien-fan :)

Simon

Den kommer slet ikke til at hedde Prometheus, men derimod "Alien: Paradise Lost".
Udover den dårlige titel, så er det et meget mærkeligt spil, der er foregået bag scenen, hvor Scott ligesom forsøger at udmanøvrere Neill Blomkamp, som jo skulle lave Alien 5.

Max

Det står der jo også i artiklen, men udover det, så tror jeg ikke der nogen der prøver at udmanøvrere nogen, det er jo samme franchise, den ene er en prequel og den anden en sequel. Scott ville da skyde sig selv i foden hvis han prøvede at spænde ben for Blomkamp.

Simon

Jeg tror muligvis, at det er Fox og Blomkamp, der ønskede at fortsætte Alien med en 5'er, mens Scott ville forhindre det af en eller anden årsag. Muligvis fordi han ikke blev involveret. Det er dog et speget spil, der er svært at gennemskue.
Faktum er dog at der har været en konflikt, hvor Blomkamp's film er blevet udskudt efter Scott's ønske.

Daviduser/323939

Det bliver spændende, at se om den alm. biografgænger har tålmodighed og interesse for det dette ambitiøse projekt. I sær bliver det interessant at følge Blomkamps Aliens og om han kan rykke sig fra de seneste par tvivlsomme film som Chappie og Elysium, ellers vil jeg tro tro at denne franchise er død. Desuden kan jeg godt frygte, at al den franchise og reboot stemning, der er pt. i Hollywood er med til at skabe en træthed af denne langstrakte og tidskrævende tilgang til et filmunivers.

Jacob

Det er næsten utroligt så meget Alien-universet bliver udvidet, men det skal løftes op på næste niveau, hvis det skal genvinde folks tillid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

14 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

15 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

4 dage siden