Cookie- og Privatlivspolitik
Overtager Christopher Nolan Akira?

Overtager Christopher Nolan Akira?

Warner Bros. vil udsende en trilogi

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Hver gang, man tror, at filmatiseringen af 'Akira' - Katushiro Ôtomos banebrydende manga og efterfølgende anime - er helt død, dukker der nye rygter op.

Denne gang har Den of Geek opsnappet en historie om, at Warner Bros. ikke bare stadig arbejder på filmen, men at de ønsker at producere hele tre film over den 2.000 sider lange manga.

Ikke nok med det, så lyder rygtet, at selveste Christopher Nolan er involveret i projektet, om end hans rolle stadig er ukendt.

Interstellar-instruktøren har haft møde med flere personer, som tidligere har været tilknyttet 'Akira' (bl.a. Jaume Collet-Serra og Albert Hughes), for at tale om projektet.

Vi ved tilmed allerede, at han skal instruere en endnu ukendt film for Warner Bros. i 2017, men det mest sandsynlige er, at Nolan blot producerer manga-filmatiseringen.

'Akira' har, hvis man skulle være i tvivl, stadig ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Med tanke på hvad Christopher Nolan har lavet af succesfulde film for dem, så ville hans involvering løfte projektet op på et seriøst niveau.

Simon

WB's gulddreng er en ret god beskrivelse. Han kommer dog helt sikkert ikke til at være instruktør på Akira. Pressemeddelelsen sagde at det ville være en "original idé." At han er producer på den lyder dog ret sandsynligt, for WB tilbyder ham alle de store projekter de har på tegnebrættet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter