Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Spider-Man bliver en ungdomsfilm

Ny Spider-Man bliver en ungdomsfilm

Back to school

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Når Tom Holland i 2016 skal optræde som Spider-Man i Captain America: Civil War og året senere i sin egen film, bliver karakteren en 15-årig teenager. Det afslører Jon Watts over for filmmagasinet Empire.

Instruktøren står bag den endnu unavngivne Spider-Man-film i 2017, hvor historien vil få et andet fokus end tidligere.

- Du kan kun slå Onkel Ben ihjel et begrænset antal gange. Jeg elsker idéen om at lave en ungdomsgymnasiefilm. Vi kommer virkelig til at se Peter Parker i high school og grave dybere ned i den del. Nu er han kun 15 år.

Tom Holland er i virkeligheden 19 år, og hans tante, der skal spilles af den 50-årige Marisa Tomei, er også et yngre valg end sædvanligt.

I det hele taget kunne stilen godt gå hen at minde om seriehæftet 'Ultimate Spider-Man', der udkom første gang i 2000. Her genfortælles historien om Peter Parker fra en mere high school-orienteret vinkel.

Læs en smagsprøve her.

Spider-Man-rebootet får premiere den 27. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karoline

Havde lidt håbet på at vi mødte ham lidt senere inde i hans liv, jeg mener, bare for at spice ting lidt op?

Ultimate Spiderman var dog heller ikke dårlig, så vi for se!

Emil

Jeg kan godt lide ideen, jeg håber bare de laver det rigtigt.

Noobcake

Hvorfor tror hollywood at teenager kun kan lide film med unge mennesker? Jeg forstår det ikke.

johnny

det lyder virkeligt fladt. de bedste historier er helt klart med ham som voksen. plus de sidste film forgik også i hans unge år. lad os nu komme vider med hans liv.

Kaj

... det lyder da suuuuuper fedt ....

Jacob

Vi ved allerede at Marvel Studios ikke ønsker at gentage den samme fortælling, men hvis den første nye solofilm bliver en succes, sá vil Tom Holland hurtigt nærmere sig de 30 ved en trilogi-afslutning.

Anders

Spider-man er sådan et fedt univers. Han har de mest interessante skurke sammen med Batman, så der ville være så mange muligheder, og der er lavet mange gode historier. Det her lyder umiddelbart ikke til at blive en af dem.

Antaeus

Der er så mange gode historier i Spider-man og så vælger de i stedet endnu en start-forfra med Spider-man som teenager, det er en ommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.