Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel har muligvis en favorit til Captain Marvel

Marvel har muligvis en favorit til Captain Marvel

Rygterne om superheltinden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sitet Heroic Hollywood skriver, at Marvel har kig på Rebecca Ferguson til rollen som Carol Danvers alias Captain Marvel.

Den svenske skuespillerinde stjal fuldstændigt billedet fra Tom Cruise i Mission: Impossible - Rogue Nation. Det er derfor ikke underligt, at hun lige nu er eftertragtet talent.

I sidste måned blev Ferguson således også sat i forbindelse med Gambit. Rollen som Channing Tatums udkårne gik dog til Lèa ”kommende Bond-babe” Seydoux, så Ferguson kan nu nemt rykke videre til den næste superkarakter.

Og Captain Marvel er ikke hvem som helst. Det er den bærende rolle, samt Marvels første superheltefilm centreret omkring en kvindelig karakter. 

Captain Marvel får dansk premiere den 1. november 2018.

Rebecca Ferguson

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karoline

personligt var jeg mere hyped da der gik rygter om at Charlize Theron skulle havde rollen som Carol... men Rebecca kan helt klart også gøre et fantastisk arbejde i den rolle...

alt i alt kommer det hele jo ned til hvordan filmen bliver skrevet og instrueret... men for alt godt i verden håber jeg ikke de fucker hendes film op

Ann

Jeg holder stadig på Yvonne Strahovski, hun er fandme en badass.

Jacob

Det har stået stille omkring 'Captain Marvel', så det er godt der begynder at ske noget.

Kim

Jeg er meget uenig, Mickey ! Du har ret i, at kvindelige superhelte har haft det svært set gennem årene, bl.a. fordi filmverdenen er meget mandedomineret... men du udtrykker dig som om, at det drejer sig om alle/mange film, og det forstår jeg ikke, for så mange er der jo heller ikke ?!

Siden 1984 har der været bare FEM film der nåede biograferne med kvindelige superhelte i hovedrollen, og jeg bruger endda begrebet bredt, i det jeg tillader mig at tælle Red Sonja (1985) og Tombraider (2001) med. Udover disse to er der kun Supergirl (1984), Elektra (2005) og Catwoman (2004). Sidstnævnte kan vi godt blive enige om var noget sjusk, og det samme gælder Supergirl, men Elektra synes jeg personligt var mere end ok. Meget underholdende og velspillet, og handlingen var slet ikke så tosset endda.
Red Sonja og Tombraider har ikke superkræfter, men er alligevel næsten i bås med dem der har, og begge film, mest Tombraider, var da successer.

Når alt det er sagt, så mener jeg også du har glemt noget andet. Kvindelige helte og hovedroller på film behøver jo ikke være superhelte, og de kan stadig være succesfulde. Se bare tilbage på figurer som Ellen Ripley i Alienfranchisen, eller Sarah Connor i Terminatorfranchisen, bare for at nævne nogen eksempler. Disse er da STORE successer ! Og hvad med Charlie's Angels ?! ;-)

Det jeg prøver at sige er, at de fortjener chancen, og hvis bare dem der producerer og instruerer filmene og ikke mindst de der skriver historierne, gør deres job ordentligt, så er der ingen grund til at dømme filmen ude på forhånd ! (Alt kan jo lade sig gøre på film i dag, så faktisk er stortset al ansvaret nu lagt over på forfatterne af historien og dialogen.)

Om det aktuelle emne : Jeg tror Rebecca Ferguson vil være fremragende som Cpt. Marvel, så længe de bare ikke haster sig igennem projektet, og får skrevet en god røv-sparkende historie ! Faktisk synes jeg MARVEL har været fantastiske til at skrive gode historier siden både Ironman og X-men, og jeg er sikker på at de vil blive ved med det, og også skrive en god historie til Captain Marvel, og alle øvrige nye superheltindefilm de kunne finde på at lave ! Jeg så personligt gerne, at man lavede solofilm om

- Rogue før/efter hendes transformation,
- Black Widow og hendes brogede fortid,
- Cloak & Dagger fra stiknarkomaner til pseudosuperhelte,
- og ikke mindst Marvel Girl (Rachel Anne Summers aka. Rachel Grey) som der kunne skrives MANGE gode historier om !!!

Carsten Gottliebuser/133896

Kim husk at marvel studio ikke har rettighederne til X-Men.

Kim

Det ved jeg godt, men det har jo i princippet ikke noget med sagen at gøre. Uanset hvem der ejer hvad, så afhænger resultatet af historien og af hvordan man fortæller den, og jeg mener ikke man skal tage sorgerne på forskud før man har set filmen.

Men nu du nævner det - hvorfor står MARVEL's logo så alligevel på DVD'erne fra X-men filmene ? De står jo fremhævet på samme måde, som de gør på Avengersheltene's DVD'er ? De må da have NOGET med filmene at gøre... eller hvad ?

Thomas

Det er et krav fra marvel comics at logoet er foran alle film der indeholder marvel figurer. Cap Marvel hører under det gode marvel kort sagt MCU - Marvel Cinematic Universe. Disney ejer både MCU og Marvel Tegneserie forlaget.

Fox ejer Fantsatic four og X-men.

Sony ejer spiderman(her er dog lavet en aftale så Spiderman kan optræde i MCU og er samme spiderman i Sonys egne film)

det er en aftale der er ældre end MCU, så da de startede var de glade for at folk der havde set X-men, så et marvel logo og derfor også gik ind og så Iron man, Hulk og Thor. nu hvor MCU klart klarer sig bedst, så tror jeg ikke de længere er så glad for det krav. især med stinkere som X-men 3, spiderman 2 og særligt Fantastic 4.

lad os håbe at Fox giver F4 tilbage og Fox kunne "låne" lidt helte til at lave en fantastisk Old Man Logan.

Carsten Gottliebuser/133896

nej ville give dig ret i at et godt resultat er en god oplevelse vi må huske på at Hulk jo også er lånt ligesom spider-man også er blevet lånt ud til marvel og hvad angår Hulk så er She-Hulk jo også en superheltinde

men kan ikke give svar på hvorfor marvel logoet er på X-Men men der er jo også Fantastic four 2:Rise of the silver surfer som også har logoet på

Mickey

Rebecca er dygtig, ingen tvivl om det. Men jeg er sikker på, at denne film bliver en enormt plat, alt for "forced" og flopper :/ Sådan ER det bare med sheltindernes solo-film: De er seje, i tegneserien, men på film er det bare ikke godt. Jeg prøver ikke at være chauvinist, men historien taler bare for sig selv....

CINEMANDRUP

Hun gjorde det absolut fantastisk i Mission Impossible - Rouge Nation og beviste, at hun rummer masser af action evner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

3 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

3 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

3 timer siden
aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

3 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

4 timer siden

Aktive debatter