"Jurassic World 2 bliver en anden slags film"

Colin Trevorrow om filmseriens fremtid
Billede
(© Bag kameraet på Jurassic World / Universal Pictures)

Allerede inden Jurassic World blev den 3. største film nogensinde, havde instruktøren Colin Trevorrow planer om en trilogi. Nu afslører han i podcasten, Jurassic Cast, hvad der bliver udgangspunktet for den første efterfølger.

- Det bliver en anden slags film. Publikum har til en vis grænse givet os mulighed for at tage historien videre til det næste niveau, og jeg mener ikke nødvendigvis i størrelse, fortæller Trevorrow.

- Det handler ikke om flere eller større dinosaurer, men at bruge elementerne som et springbræt til en meget større fortælling om vores forhold til disse dyr samt dynamikken ved at vække dem til live igen.

Colin Trevorrow understreger også, at hovedkaraktererne Owen (Chris Pratt) og Claire (Bryce Dallas Howard) begge er med igen, men hentyder kraftigt, at de ikke længere kommer til at befinde sig på Isla Nublar-øen i andet kapitel.

I instruktørstolen kommer der til at sidde en anden end Trevorrow, der nøjes med at skrive manuskriptet. I stedet skal han instruere Star Wars: Episode IX og 'The Book of Henry' med Naomi Watts.

Hvem der skal instruere 'Jurassic World 2', og hvad filmens officielle titel bliver, vides endnu ikke.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.