Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør fundet til Marvel-filmen Gambit

Instruktør fundet til Marvel-filmen Gambit

Opdatering på sagen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Opdatering: Doug Liman (Edge of Tomorrow) har fået jobbet at skulle instruere Gambit.

________________________________

For blot et par måneder siden herskede der tvivl om, hvorvidt Channing Tatum ville spille hovedrollen i den kommende X-Men-spin-off Gambit. Mens denne tvivl hurtigt blev gjort til skamme, er der nu opstået et nyt problem for tegneseriefilmatiseringen.

Instruktøren Rupert Wyatt har ifølge The Hollywood Reporter valgt at forlade produktionen med øjeblikkelig virkning.

Officielt kommer opsigelsen på baggrund af en regulær kalenderkonflikt med et andet filmprojekt, Wyatt skal stå i spidsen for.

Andre spekulerer i, at det er uenigheder mellem instruktøren og filmselskabet 20th Century Fox på manuskript- og budgetsiden, der har ført til bruddet mellem parterne.

Nu går jagten ind på at finde en erstatning. Tidsplanen for produktionen skal helst holdes, så sandsynligheden er, at Wyatts afløser snart kan offentliggøres.

Gambit får premiere den 6. oktober 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daviduser/323939

Har FOX ikke lige offentliggjort, at en omskrivning af manuskriptet har ført til både et større budget og "scope", og derfor en naturlig udskydelse af produktionen. Så mon ikke det bare er som de rent faktisk udtaler denne gang, nemlig at det kommer til at stå i vejen for en af hans andre projekter.

Jacob

Måske han har set hvordan det gik Josh Trank med 'Fantastic Four' hos Fox, og ikke ønsker at skulle igennem det samme helvede ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

18 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

22 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter