Cookie- og Privatlivspolitik
The Gift: En blanding mellem Fincher og Hitchcock

The Gift: En blanding mellem Fincher og Hitchcock

Brugerne anmelder den aktuelle thriller

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

#kinotur er et koncept, hvor brugerne kommer gratis i biografen og ser en kommende film. Til gengæld får vi en anmeldelse og noget larm på de sociale medier.

Sidste uge viste vi den biografaktuelle psykologiske thriller The Gift, der er instrueret af Joel Edgerton, som også medvirker sammen med Jason Bateman og Rebecca Hall.

Der blev hoppet i sædet flere gange, og brugerne var overvejende enige om, at filmen var både skræmmende og satte en masse tanker i gang.

Især slutningen roses som ganske uforudsigelig - men den skal vi jo ikke afsløre noget om her.

Her er et udsnit af brugernes anmeldelser - på filmens profil kan du læse dem alle.

Linnea
”Super skræmmende thriller med rigtig gode chokeffekter. Her, fem dage senere, har følelsen af utryghed endnu ikke sluppet mig.”

Sara
”Der var ikke et eneste kedeligt tidspunkt i filmen!”

Katja
”Den har mange af de hardcore psykologiske thriller-elementer, chokeffekter, tankevækkende filosofier, der får én til at tænke ... Især slutningen bærer præg af sidstnævnte og ramte virkelig plet hos denne seer. Alligevel var jeg ikke solgt til stanglakrids.”

Manja
”Ubehagelig og visse steder decideret ulækker thriller.”

Sussa Grass
”En film, hvor man tror man kender plottet, men nej - det gør man ikke. Historien ulmer lige så stille under overfladen og uden at sige for meget, er der mere råddenskab, end man lige tror, og jeg må indrømme, at jeg hele tre gange måtte hvine højt af forskrækkelse.”

Amanda
”En velovervejet psyskisk thriller. Allerede fra første minut er jeg tryllebundet. Min nysgerrighed er vakt og min hjerne kun koncentreret om de bevægende billeder. Sympatien skydes som en fjerbold mellem karakterne. Stemningen i salen er til at tage og skære i.” 

Christina
”Jeg har virkelig tænkt over, hvad jeg gerne ville sige om denne film, de sidste par dage. Har nemlig været lidt splittet om, hvad jeg rent faktisk syntes om filmen. På den ene side så er den meget spændende og skræmmende til tider (må indrømme jeg kom til at hoppe op af mit sæde i en scene), men så på den anden side, var jeg også sådan lidt... var det det?”

Tine
”Et projekt som kunne være gået forfærdelig galt, men det lykkedes ret så fantastisk. Fantastisk skuespil, fed slutning (der bliver i dine tanker, når du forlader biografen) og helt igennem en vellykket film, der desværre havde en langsom start.”

Lou
”Filmen har en god David Fincher (Gone Girl) stemning, og der er også en smule Hitchcock-suspense indover.”

Alexander
”Joel Edgerton iøvrigt formidler med en is-løber-dig-ned-af-ryggen evne.”

Micky
”Glem alt om den sjove Jason Bateman. Denne rolle viser en helt ny og lidt mørkere side af hans talent. Stærkt udført af ham!”

Vil du gerne deltage i kommende #kinoture til gengæld for en anmeldelse her på sitet? Skriv til stine@kino.dk med dit navn, by (København, Aarhus, Odense el. Aalborg) og hvilken genre du foretrækker. 

Bemærk, at vi altid inviterer via vores Twitter og Instagram-konto først.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder