Cookie- og Privatlivspolitik
De vender tilbage i Ghostbusters

De vender tilbage i Ghostbusters

Overblik over reboot

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Næste år er der premiere på en ny Ghostbusters-film med helt nye hovedroller. Men drypvist er en række skuespillere fra de to oprindelige film blevet afsløret til at gæsteoptræde.

Sigourney Weaver: Spillede Dana Barrett, der bliver besat af Zuul, i den første film fra 1984. Får sandsynligvis ikke samme rolle i rebootet, men instruktøren Paul Feig har i denne weekend bekræftet hendes tilstedeværelse.

Ernie Hudson: Spillede Winston Zeddmore i de to originale film. Han dukker ifølge Feig også op på et tidspunkt, men i en endnu ukendt rolle.

Bill Murray: Spillede Peter Wenkman i begge film. I den nye version har han rollen som Martin Heis - en mand der lever af at afsløre overnaturlige svindlere.

Dan Aykroyd: Spillede Raymond Stantz. Er stadig kun med i 2016-ugaven på rygtebasis, men kommer ligesom de øvrige cameos næppe til at spille sin oprindelige rolle.

Vi får desværre ikke et fuldtalligt, oprindeligt Ghostbusters at se, idet Harold Ramis døde sidste år. Men vi kan stadig håbe på, at Rick Moranis (Louis Tully), Annie Potts (Janine Melnitz) og Peter MacNicol (Janosz Poha) kigger forbi.

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon er de nye spøgelsesjægere, mens Chris Hemsworth, Michael Kenneth Williams, Andy Garcia, Matt Walsh og Neil Casey kan findes blandt birollerne.

Ghostbusters får premiere den 14. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Men det er da altid noget at de er med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter