Cookie- og Privatlivspolitik
7 film du skal se på BUSTER 2015

7 film du skal se på BUSTER 2015

Filmfestivalen for børn og unge er igang

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Fra dags dato kan børn, unge og barnlige sjæle gå i biografen og se alverdens film på årets BUSTER Filmfestival.

Men hvad skal du se?

Vi har udvalgt syv titler fra et omfattende program, der også byder på gensyn med film som E.T., Drengen med cyklen og Billy Elliot.

Beatles
Filmatisering af Lars Saabye Christensens roman om fire drenge, der drømmer om at blive musikere i Oslo anno 1967. Den norske ungdomsfilm byder på transformationen fra ung til voksen i takt til tidens toner.

The Diary of a Teenage Girl
Coming of age-drama om den 15-årige Minnie, der forelsker sig i morens kæreste og deler sine hemmeligheder med sin dagbog. Filmen vandt en pris på Berlinalen og har bl.a. Alexander Skarsgård og Kristen Wiig på rollelisten.

Det ukendtes skov
Emmy-nomineret animationseventyr om halvbrødrene Wirt og Greg, der farer vild i en magisk skov og forsøger at slippe ud ved hjælp af en klog skovhugger og en gnaven sangfugl. Filmen bygger på en tv-serie skabt af folkene bag ’Eventyrtid’.

Flocking
Svensk ungdomsdrama om teenagepigen Jennifer, der udstødes efter at have anklaget klassens populære dreng for voldtægt. 'Flocking' vandt ungdomsjuryens pris for bedste ungdomsfilm på Berlin Filmfestival.

You’re Ugly Too
Stacey mister sin mor og må flytte på landet for at bo sammen med sin onkel (spillet af Aidan Gillen), der netop er blevet løsladt fra fængslet. Det umage par former en ny tilværelse, men fortidens skygger truer i horisonten.

The Spectacular Now
Miles Teller spiller teenagedrengen Sutter, der altid fester igennem med høj promille. Da han forelsker sig i den mere rolige Aimee (spillet af Shailene Woodley), indser Sutter, at han er ude på et skråplan. Men er det muligt at ændre sig for kærligheden?

Min lille søster
Stella er 10 år og ønsker bare at blive lige så smuk som sin storesøster, Katja, der er en lovende kunstskøjteløber. Men da den lille pige opdager, at søsteren lider af en alvorlig spiseforstyrrelse, skiftes misundelsen ud med frygt og omsorg.

Du kan læse hele programmet på BUSTERs egen hjemmeside.

BUSTER Filmfestival for børn og unge kører fra den 14.- 27. september. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna

Men de ligger allesammen om formiddagen i hverdage. Det henvender sig måske mere til hele skoleklasser eller hvad? Håber virkelig Diary of a Teenage Girl kommer til biograferne senere også, den har jeg ellers gået og glædet mig meget til!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

12 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

13 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

21 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

21 timer siden

Aktive debatter