Cookie- og Privatlivspolitik
Warner skal filmatisere Dungeons & Dragons

Warner skal filmatisere Dungeons & Dragons

Filmselskabet vinder juridisk slagsmål

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har ifølge The Hollywood Reporter indgået en aftale med rettighedshaverne Hasbro og Sweetpea Entertainment om at filmatisere det verdensberømte rollespil 'Dungeons & Dragons'.

Aftalen har været længe undervejs, fordi Warner og Hasbro ikke har kunnet enes om rettighederne. Hasbro ville hellere have et andet selskab, Universal Pictures, til at producere en ny filmatisering.

Efter en del juridisk tovtrækning har Hasbro dog besluttet at lade Warner fortsætte med deres planer om en ny film.

Bekymringen fra legetøjsgiganten har dog været på sin plads, da den første filmatisering fra 2000 indskrev sig i historien som en af fantasy-genrens største skuffelser.

Warner ser imidlertid frem til at påtage sig opgaven:

- Vi glæder os til at vække Dungeons & Dragons-verdenen til live på det store lærred, udtaler Greg Silverman, Warner Bros.’ kreative direktør.

- Dette er klart det mest kendte fantasy-brand, hvilket er den genre, der driver de mest passionerede filmfans. D&D har uendelige, kreative muligheder, hvilket giver vores filmskabere rig lejlighed til at glæde og henrykke både fans og et helt nyt publikum.

Manuskriptet skal skrives af David Leslie Johnson (Wrath of the Titans), men derudover er der ingen instruktør eller skuespillere tilknyttet endnu.

'Dungeons & Dragons' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg husker godt nok virkelig at vi har spillet brætspillet nogle gange sammen i familien. Det er Bestemt et rigtig godt spil, og at se det komme til virkelighed på Den store Skærm er bare:

-FEDT!

Jacob

Måske Warner Bros. vil kigge 'Warcraft' lidt over skulderen, men vil hilse et seriøst forsøg på en filmatisering velkommen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

4 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

5 dage siden

Aktive debatter