Cookie- og Privatlivspolitik
Succes-instruktør hyret til Star Wars IX

Succes-instruktør hyret til Star Wars IX

Fra dinoer til lyssværd

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Colin Trevorrow (Jurassic World) er blevet bekræftet som instruktør til Star Wars: Episode IX. Det beretter Heroic Hollywood fra D23 Expo i Anaheim, USA.

'Episode IX' er den sidste af de tre direkte efterfølgere til Return of the Jedi. Sideløbende vil der udkomme spin-offs fra Star Wars-universet, bl.a. Rogue One med bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten.

'Jurassic World' er blevet den 3. mest indtjenende film nogensinde, så der er høje forventningerne til kombinationen af Trevorrow og 'Star Wars'.

- Colin er en person, jeg har villet arbejde sammen med, siden jeg så 'Safety Not Guaranteed', sagde Lucasfilm-direktør, Kathleen Kennedy, på D23.

- Den films styrke kombineret med den enorme succes fra 'Jurassic World' fortæller om hans evner som både historiefortæller og dygtig filmskaber.

Rian Johnson, der tidligere har været på tale til at stå bag filmen, nøjes med at skrive manuskriptet til 'IX' og instruere Episode VIII.

Star Wars: Episode IX får premiere i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Wayne

Det er ikke det vigtigste, hvem der instruerer når en Star Wars film skydes.

Det så man tydeligt, da en af de bedste Star Wars film blev lavet nemlig The Empire Strikes Back. Her var det Irvin Kershner som instruerede. Et kort kig på hans CV fortæller at det er den eneste virkelig gode film han nogensinde har lavet.

Det vigtigste er hvem der producerer, og har fat i den lange ende. Der er ingen tvivl om at Star Wars var George Lucas barn - og at alt hvad der foregik i de første 6 film blev dikteret af ham.

Lucas er stadig med på sidelinjen som konsulent - og ellers er Kathleen Kennedy, Lawrence Kasdan og J.J. Abrams garanter for at stilen holdes.

Jurrasic World var måske ikke en klassiker, men Colin Trevorrow beviste at han kunne ramme stilen fra den første film med stor respekt for Spielbergs arbejde.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Jeg er meget spændt (læs: også lidt bange) for hvad de kommer ud med.
Men det er vel ikke forbudt fra Disneys side at hyre Lucas til en film.
Jeg ville være langt mere rolig med ham ved roret for alle tiders bedste filmsaga. Jeg er super glad for alle episoder, dog mest for de gamle film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jakob

Det er næppe instruktørens arbejde der har gjort den til den 3. mest indtjenende film i verden, Nok mere en hype og tro fra fans på vende tilbage til den første film følelse.

Synes bestemt ikke Jurassic World er nogen stor film.

Havde gerne set en helt ukendt instruktør få chancen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
CINEMANDRUP

Det skal nok blive et godt valg af instruktør. Er fortrøstningsfuld ved sådan en mand bag roret til så stort et brag og ikke mindst ære.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Emil

Jeg tror han kan lave et godt stykke arbejde med star wars.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Ikke at han har lavet de helt store film, men det har de andre to instruktører nu hellere ikke. Jurassic World var nu okay flot visuelt. Så man skal aldrig sige aldrig.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Selvom jeg ikke var speciel vild med 'Jurassic World', så taler salgstallene deres tydelige sprog, og han bevist at han kan tumle store budgetter. Han virker også som en instruktør, der hælder mest til praktiske effekter, og kun bruge CGI når det absolut nødvendigt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

4 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

13 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

15 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

16 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

16 timer siden

Aktive debatter