Cookie- og Privatlivspolitik
Succes-instruktør hyret til <strong>Star Wars IX</strong>

Succes-instruktør hyret til Star Wars IX

Fra dinoer til lyssværd

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Colin Trevorrow (Jurassic World) er blevet bekræftet som instruktør til Star Wars: Episode IX. Det beretter Heroic Hollywood fra D23 Expo i Anaheim, USA.

'Episode IX' er den sidste af de tre direkte efterfølgere til Return of the Jedi. Sideløbende vil der udkomme spin-offs fra Star Wars-universet, bl.a. Rogue One med bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten.

'Jurassic World' er blevet den 3. mest indtjenende film nogensinde, så der er høje forventningerne til kombinationen af Trevorrow og 'Star Wars'.

- Colin er en person, jeg har villet arbejde sammen med, siden jeg så 'Safety Not Guaranteed', sagde Lucasfilm-direktør, Kathleen Kennedy, på D23.

- Den films styrke kombineret med den enorme succes fra 'Jurassic World' fortæller om hans evner som både historiefortæller og dygtig filmskaber.

Rian Johnson, der tidligere har været på tale til at stå bag filmen, nøjes med at skrive manuskriptet til 'IX' og instruere Episode VIII.

Star Wars: Episode IX får premiere i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det er ikke det vigtigste, hvem der instruerer når en Star Wars film skydes.

Det så man tydeligt, da en af de bedste Star Wars film blev lavet nemlig The Empire Strikes Back. Her var det Irvin Kershner som instruerede. Et kort kig på hans CV fortæller at det er den eneste virkelig gode film han nogensinde har lavet.

Det vigtigste er hvem der producerer, og har fat i den lange ende. Der er ingen tvivl om at Star Wars var George Lucas barn - og at alt hvad der foregik i de første 6 film blev dikteret af ham.

Lucas er stadig med på sidelinjen som konsulent - og ellers er Kathleen Kennedy, Lawrence Kasdan og J.J. Abrams garanter for at stilen holdes.

Jurrasic World var måske ikke en klassiker, men Colin Trevorrow beviste at han kunne ramme stilen fra den første film med stor respekt for Spielbergs arbejde.

Antaeus

Jeg er meget spændt (læs: også lidt bange) for hvad de kommer ud med.
Men det er vel ikke forbudt fra Disneys side at hyre Lucas til en film.
Jeg ville være langt mere rolig med ham ved roret for alle tiders bedste filmsaga. Jeg er super glad for alle episoder, dog mest for de gamle film.

Jakob

Det er næppe instruktørens arbejde der har gjort den til den 3. mest indtjenende film i verden, Nok mere en hype og tro fra fans på vende tilbage til den første film følelse.

Synes bestemt ikke Jurassic World er nogen stor film.

Havde gerne set en helt ukendt instruktør få chancen.

CINEMANDRUP

Det skal nok blive et godt valg af instruktør. Er fortrøstningsfuld ved sådan en mand bag roret til så stort et brag og ikke mindst ære.

Emil

Jeg tror han kan lave et godt stykke arbejde med star wars.

Nikolaj

Ikke at han har lavet de helt store film, men det har de andre to instruktører nu hellere ikke. Jurassic World var nu okay flot visuelt. Så man skal aldrig sige aldrig.

Jacob

Selvom jeg ikke var speciel vild med 'Jurassic World', så taler salgstallene deres tydelige sprog, og han bevist at han kan tumle store budgetter. Han virker også som en instruktør, der hælder mest til praktiske effekter, og kun bruge CGI når det absolut nødvendigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

2 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

3 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

4 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

4 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

5 dage siden

Aktive debatter