Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Star Wars-skurk inspireret af Darth Vader

Ny Star Wars-skurk inspireret af Darth Vader

Billeder og karakterbeskrivelser

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Kylo Ren. Poe Dameron. BB-8. Og General Hux. Det er nogle af karakternavnene i den kommende Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

Men hvorfor hedder de, som de gør?

Det forklarer instruktøren J.J. Abrams til Entertainment Weekly, som også bringer helt nye billeder fra den imødesete science fiction-fortsættelse.

Finn og Rey
Finn og Rey
Det er helt med vilje, at Abrams ikke har afsløret de to karakterers efternavne. Så kan gisningerne om, hvorvidt der er tale om en Skywalker eller en Skywalker-Solo begynde, men instruktøren vil ikke kommentere på dette. John Boyega spiller Finn, og Daisy Ridley er Rey.

Poe
Poe Dameron
Dameron er efternavnet på Abrams' assistent, Morgan Dameron, og instruktøren forklarer, at det bare føltes musikalsk rigtigt. Angående fornavnet Poe fortæller Abrams: "Vi gennemgik en række navne, og Poe føltes i sidste ende som det rette navn. For nylig mindede én mig om, at min datter har en isbjørn ved navn Poe, og det er nok derfor, det føltes rigtigt. Der var en slags sødme og charme ved det navn." Sødme og charme passer meget godt til Oscar Isaac...

BB-8
BB-8
Den lille droid ligner med sine kurver og mønstre sit navn. Abrams uddyber: "Jeg navngav ham BB-8, fordi det nærmest var onomatopoietika. Det var sådan, han så ud i mine øjne, med 8-tallet naturligvis, og så de to BB'ere." Hvor de andre navne skiftede flere gange undervejs, forblev BB-8 i Abrams' bevidsthed under hele processen.

General Hux
General Hux
Domhnall Gleesons ondsindede karakter er lederen af The First Order, hvilket forklarer stormtrooperen i baggrunden. Instruktøren har dog lidt svært ved at huske navnets oprindelse, men kæder det sammen med en inspirationstur gennem en kirkegård sammen med manuskriptforfatteren Lawrence Kasdan.

Captain Phasma
Captain Phasma
Kultgyseren 'Phantasm' fra 1979 ligger til grund for navnet på Gwendoline Christies skurk. "Phasma navngav jeg på baggrund af Michael Kaplans fantastiske kromkostumedesign," fortæller Abrams. "Det mindede mig om bolden i Phantasm, og jeg synes bare, at Phasma lyder rigtig cool."

Kylo Ren
Kylo Ren
Ren er på samme måde som Darth en titel og ikke et navn. Kylo Ren (Adam Driver) er en del af ordenen Knights of Ren, men hans rigtige navn ligger hen i det uvisse. Til gengæld knytter Abrams på elegant vis sin nye skurk til den ikoniske forgænger: "Filmen fortæller om maskens oprindelse, og hvor den kommer fra, men designet er ment som en henvisning til Darth Vaders maske. [Ren] kender udmærket til det, der kom før ham, og det er en del af filmens historie."

Resten af de nye billeder forestiller gode, onde og velkendte karakterer.

Star Wars: Episode VII

Star Wars: Episode VII

Star Wars: Episode VII

Star Wars: Episode VII

Star Wars: Episode VII får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Von Sydow's karakter? Ser meget frem til at se ham i action igen.

Rasmus/Musen

KRAFTEN VÆKKES TIL LIVE, IGEN!

WOW, det bliver da vildt. Med alle disse nye OG klassiske karakterer at se frem til i den nye film, kan man da ikke lade være med at blive endnu mere spændt på det.

-Det her kan kun gå i den positive og "gode" retning for den næsten mest anerkendte franchise nogensinde.

I hvert fald: MÅ KRAFTEN VÆRE MED OS ALLE!

Wayne

Karaktererne ser absolut lovende ud.

Men det ser ud til at Lucas, mere eller mindre, har solgt helt ud af arvesølvet - og helt har overladt karakterudviklingen til andre. Det ser ikke ud til at han har været ret meget med - og spørgsmålet er om det overhovedet kommer til at ligne hans version af kapitel 7-9.

Men måske er det ikke en skidt ting - J.J. Abrams ser ud til at have fat i den lange ende. Lad os håbe at vi får endnu et episk eventyr i serien. Det kræver mere end interessante figurer - det kræver humor, intriger, kærlighed, had og den evige kamp mellem godt og ondt - og det midt imellem. Og det kræver ikke mindst fantasi.

Star Trek har overbevist mig om at han kan give os visionerne og action - men er han i stand til at give os en ægte Star Wars fortælling?

Der er meget på spil for Disney/Lucasfilm. Det er ikke bare en superheltefilm, som man kan reboote efter forgodtbefindende. Det er en del af verdens nok mest elskede serie.

Jacob

Helt igennem fede billeder med interessant info, men samtidig holder J.J. Abrams det vigtigste skjuldt endnu - hvis han eller andre afslørede noget af betydning, så ville der sikkert brase et SWAT-team ind hos dem midt om natten ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter