Cookie- og Privatlivspolitik
Mission: Impossible tager 1. pladsen i biograferne

Mission: Impossible tager 1. pladsen i biograferne

Missionen fuldført

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Den femte Mission: Impossible-film, Rogue Nation, er etter i de danske biografer. Tom Cruise-filmen indspillede 54.183 billetter i sin åbningsweekend.

'Mission: Impossible - Rogue Nation' er således godt på vej til at blive den 3. mest populære i serien foran 4eren Ghost Protocol, der åbnede med 46.175 billetter og samlet set solgte 186.909 billetter. Nr. 3 er den mindst sælgende med et samlet billetsalg på 143.426.

Billetsalget til den nye film når formentlig op omkring de 200.000, hvilket vil være flot for en 5er. Men der er stadig et stykke vej op til de to første kapitler, der solgte hhv. 275.815 og 272.677 biografbilletter.

Også i USA er det gået godt for filmen, der indspillede 56 mio. dollars og nappede 1. pladsen i weekenden foran komedien Vacation.

Tom Cruise udtalte selvsikkert i sidste uge, at han allerede arbejdede på et sjette kapitel i franchisen, og med den femte films åbningstal kan Paramount Pictures være glade for, at Hollywood-stjernen igen vil påtage sig rollen som Ethan Hunt.

Mission: Impossible - Rogue Nation er aktuel i biografen.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Det virkede længe til at der ikke var den store begejstring og opmærksomhed omkring 5'eren, måske især fordi den blev flyttet frem fra december til nu, men netop som filmen skulle åbne ramte spotlyset alligevel på det perfekte tidspunkt.

Wayne

Det er absolut det mest underholdende i biffen, lige nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

1 time siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

3 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

13 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

22 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden

Aktive debatter