Cookie- og Privatlivspolitik
Mission: Impossible tager 1. pladsen i biograferne

Mission: Impossible tager 1. pladsen i biograferne

Missionen fuldført

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Den femte Mission: Impossible-film, Rogue Nation, er etter i de danske biografer. Tom Cruise-filmen indspillede 54.183 billetter i sin åbningsweekend.

'Mission: Impossible - Rogue Nation' er således godt på vej til at blive den 3. mest populære i serien foran 4eren Ghost Protocol, der åbnede med 46.175 billetter og samlet set solgte 186.909 billetter. Nr. 3 er den mindst sælgende med et samlet billetsalg på 143.426.

Billetsalget til den nye film når formentlig op omkring de 200.000, hvilket vil være flot for en 5er. Men der er stadig et stykke vej op til de to første kapitler, der solgte hhv. 275.815 og 272.677 biografbilletter.

Også i USA er det gået godt for filmen, der indspillede 56 mio. dollars og nappede 1. pladsen i weekenden foran komedien Vacation.

Tom Cruise udtalte selvsikkert i sidste uge, at han allerede arbejdede på et sjette kapitel i franchisen, og med den femte films åbningstal kan Paramount Pictures være glade for, at Hollywood-stjernen igen vil påtage sig rollen som Ethan Hunt.

Mission: Impossible - Rogue Nation er aktuel i biografen.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Det virkede længe til at der ikke var den store begejstring og opmærksomhed omkring 5'eren, måske især fordi den blev flyttet frem fra december til nu, men netop som filmen skulle åbne ramte spotlyset alligevel på det perfekte tidspunkt.

Wayne

Det er absolut det mest underholdende i biffen, lige nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter