Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen i Star Wars!

Mads Mikkelsen i Star Wars!

Kraften er med danskeren

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsen skal spille en rolle i spin-off-filmen Star Wars: Rogue One. Ifølge Variety blev det offentliggjort på Disneys D23 Expo i Anaheim. 

Danskeren, der i USA primært er kendt for skurkeroller i Bond-filmen Casino Royale og tv-serien 'Hannibal', kan tilføje en ny international storfilm til cv'et.

Filmen handler om indsatsstyrken, som skal stjæle de vigtige tegninger over Dødsstjernen fra det onde Imperium og foregår således før begivenhederne i Star Wars: Episode IV - A New Hope.

Producer og Lucasfilm-direktør, Kathleen Kennedy, forsikrer om, at der er tale om et ægte stjernekrigseventyr:

- Den afdækker et nyt territorium ved at undersøge de galaktiske kampe fra et jordbundent perspektiv, mens den beholder den særlige Star Wars-følelse, som fans er blevet bekendt med, understreger produceren.

Mikkelsen bliver en del af en rollebesætning bestående af Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Alan Tudyk og Riz Ahmed.

Star Wars: Rogue One får premiere den 15. december 2016.

Star Wars Anthology: Rogue One

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Først spiller han med i en Bond-film, Så i en filmatisering af De Tre Musketeer, dernæst en Star Wars-film...så han mangler bare en fremtræden rolle i en Robin Hood-filmatisering, så er den vist ved at være hjemme e.m.m...

Otto-Mandias

...Cad Bane. Har ikke dykket heelt ned i Clone Wars endnu, men han passer. Og han skal jo bruge motion-capture i følge rygterne, så det giver mening.

Men uanset hvad er det fedt han er med!

Stefan

Det er totalt top notch. Jeg håber, Mads Mikkelsen skal spille en rigtig møgond skurk.

CINEMANDRUP

Fantastisk. Fantastisk og atter fantastisk. Jeg havde normalt ikke lige set ham i en role i Star Wars, men ved nærmere eftertanke, så må han om nogen være danskeren som vi sender op i stjernekrigs rummet til at give os et godt eventyr. Jeg gentager lige for dem der ikke fik det første gang: Fantastisk.

Jacob

... bliver den fulde titel ;-)

Nikolaj

Det havde jeg ikke regnet med. Jeg forbinder normalt ikke Mads Mikkelsen med Star Wars. Men sjovt nok, at det er en dansker.

Og samtidig et fedt billede de har slået op.

Simon

Fedt!!

Emil

Det ser jeg frem til!

Jacob

Det kommer som et lyn fra en blå himmel, og det bliver så fedt at få Danmarks guldkalv med i Star Wars universet. Desuden kom det også frem at Colin Trevorrow, som er aktuel med 'Jurassic World', skal instruerer Episode IX :-D

daisy

JUUUBBIIIIIII

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.