Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Efterårets film 2015

Afstemning: Efterårets film 2015

Afstemningen er slut

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Læs mere om resultatet af afstemningen. Tillykke til følgende vindere af to biografbilletter: Segoy, Camie og Arnelov.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis du skulle vælge fem film fra efterårets filmudvalg i biografen - hvilke skulle det så være?

Nedenfor kan du se en liste over premierefilm i september, oktober og november. Vi har for overskuelighedens skyld udvalgt en række toneangivende og brede titler, som du kan stemme imellem.

Hele sæsonen byder på 71 film. Se alle kommende film.

Alle, der begrunder sit valg i kommentarfeltet forneden, deltager samtidig i lodtrækningen om 3x2 fribilletter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KristianEnevoldsen

Her er min top 5 over de film, jeg glæder mig allermest til at se her i efteråret.

1: "Spionernes Bro". Der er absolut ingen diskussion her. Den film, jeg ser absolut mest frem til her i efteråret er Steven Spielbergs nyeste film, med manus af Coen Brødrene og Tom Hanks i hovedrollen. Jeg er kæmpe Spielberg fan og selvom flere mente at "War Horse" var unødvendig sødsuppe og "Lincoln" var dræbende kedelig, så var jeg helt ovre i den anden grøft. De var begge to af mine ynglingsfilm de to år. "Spionernes Bro" ser virkelig ud som en rigtig spændende, stilren og stærk koldkrigsthriller/drama, der helt klart kommer med til oscaruddelingen til februar. Jeg glæder mig helt vildt.

2: "Spectre" Hvem glæder sig ikke altid til det nyeste eventyr med vores allesammens James Bond. Daniel Craig er igen Bond og Sam Mendes er tilbage bag kameraet og det er fuldt forståeligt. "Skyfall" var en vildt fed James Bond film og traileren her til "Spectre" lover endnu mere. Jeg kan ikke vente til at se hvad Bond kommer ud for denne gang.

3: "Black Mass". Efter hvad jeg har hørt fra USA, så skulle Johnny Depp virkelig være kommet tilbage på rette spor efter en del år, hvor han statistisk har spillet den samme rolle igen og igen, nemlig Jack Sparrow, bare i forskellige kostumer. Den sande historie om gangsterne Bulger ligner et kanon godt tidsbillede og ser virkelig grum ud og Depp skulle være modbydelig god i hovedrollen. Det bliver virkelig spændende at se.

4: "Legend" Også her er der gangstere i handlingen og også her er det baseret på en sand historie. Denne gang om Kray brødrene, der regerede Londons underverden i 1960erne. Tom Hardy spiller begge hovedroller og ser ud til at gøre det fremragende og intens. Tidsbilledet her ser også ud til at være ramt rigtig godt. Glæder mig

5: "Hunger Games: Mockingjay part 2". Jeg blev utroligt positiv overrasket, da jeg så den første HG tilbage i 2012. Nr 2 synes jeg var endnu bedre og nu får vi endelig afslutningen på det hele. Jeg ser frem til det med spænding. Har ikke læst bøgerne, så aner intet, så er meget spændt.

Selvfølgelig er der også andre film, jeg glæder mig til her i efteråret. Så her er lidt boblere:

- "The Visit". M.Night Shymalan skulle være tilbage på stien med en rigtig fed gyser.

- "The Walk" Har altid været stor fan af Zemeckis og det her ser virkelig fedt ud og meget intenst. 3D over World Trade Center.

- "The Martian" Ligesom M.Night, så skulle Ridley Scott også være tilbage på sporet med en meget vellykket sci-fi film. Jeg krydser fingre.

- "Crimson Peak". Den ser virkelig flot og uhyggelig ud og med et godt cast. Del Toro er altid spændende at følge.

- "The Program" Historien om Lance Armstrong, instrueret af den habile håndværker Stephen Frears. Ser lovende ud.

Det bliver et spændende efterår med masser af forhåbentlig gode og spændende film

Marc Vedel

1. Crimson Peak. Jeg har set frem til den, siden jeg første gang hørte om den. Jeg håber virkelig, at den er skræmmende.

2. Spectre. Jeg elskede Skyfall, og med den samme instruktør i Spectre har jeg vildt høje forventninger til det.

3. Pan. Jeg kan lide alle filmudgaverne af historierne om Peter Pan, så jeg ser meget frem til den. Jeg var ret skuffet, da de udskød filmen i ½ år, da det kan være en indikation på problemer, men jeg håber stadig på, at det er en god og underholdende film

4. Gåsehud. Jeg kunne godt lide traileren, og så har jeg stadig nogle af R.L. Stines bøger stående fra min barndom, så jeg glæder mig virkelig til at se resultatet

5. The Hunger Games: Mockingjay - del 2. Jeg må hellere indrømme, at jeg ikke kunne lide 1eren, men jeg synes, at filmene er blevet bedre med tiden, og jeg kan bedst lide dem, når de fokuserer på de sociale lidelser. Jeg glæder mig til at se slutningen, især fordi bogens slutning bliver så hurtigt afviklet, ifølge rygtet så var forfatteren så træt af historien, at den bare skulle afsluttes, så jeg håber virkelig, at filmen giver historien den slutning, den fortjener.

Malene Waage

Legend, Kvinden i Guld, Spionernes Bro, Suffragette og Crimson Peak.
Min top 5 er alle film med fantastiske skuespillere. Jeg glæder mig til at se Tom Hardy spille et par kriminelle tvillinger, Helen Mirren spille en kvinde der vil genvinde en kunstnerisk arv, Tom Hanks i et koldkrigsdrama, Mulligan og Streep i kampen for ligestilling til kvinder og Tom Hiddleston der skal forsøge at skramme livet ud af os. Jeg glæder mig meget til alle 5 film

avm

Spectre, Mockingjay - del 2, Suffragette, Crimson Peak og Hotel Transylvania 2
Jeg synes, det var svært, der var flere virkelig lovende film, som jeg overvejede at vælge, især dem som jeg forventer klare sig godt, når award-sæsonen går i gang, men nu blev det altså disse 5 film. Denne konkurrence viser, at vi går en god sæson i møde med en masse spændende film, så det er jo rigtig fedt

Larsuser/471290

Et ret skuffende filmudvalg i efteråret, må jeg sige. Reelt set kun The Martian (og måske Spectre) jeg vil sige er et must-see i biografen... resten kan jeg godt vente med at se. Nå ja, pyt... i det mindste er der Star Wars at se frem til i december :)

Thomasuser/788040

Spectre og Spionen fra U.N.C.L.E. da jeg ikke siger nej-tak til en god spionfilm.

Resten af filmene; The Gift, The Visit og Crimson Peak er ikke film jeg ikke kan undvære..

Anne

her er de fim, jeg skal ind at se

1. Mockingjay part 2
jeg skal simpelthen se afslutningen på denne saga.

2. Maze runner 2 infernoet
1'eren overraskede mig positivt, så jeg er spændt på, hvad den næste film kommer til at handle om. jeg er også spændt på at se, hvorfor den har fået så høj en censur

3. Surfragette
kvinder der kæmper for deres rettigheder. selvfølgelig skal jeg ind at se den

4. the martian
at tænke sig at blive forladt helt alene ude i rummet - uden noget håb om at kunne komme hjem til jorden igen. det må være det værste der kan ske for et menneske. den må jeg bare se

5. crimson peak
jeg elsker et godt gys - og denne her ser lovende ud

...og her er de film, jeg bestemt regner med at tage ind at se

trainwreck

everest

spionen fra u.n.c.l.e

hotel transylvanina 2

tavshedens labyrint

no escape

Maria

Mine stemmer faldt på:

Maze Runner 2: Infernoet - fordi den første film var fed og jeg glæder mig til at se hvad der sker med ungerne på den anden side af labyrinten.

Hotel Transylvania 2 - fordi den første var super sjov og jeg tror at 2'eren har potentiale til at blive mindst ligeså sjov, efter at have set traileren.

Pan - fordi alt jeg elsker historien om Peter Pan, uanset om det er en film om hvordan han blev Peter Pan, en film hvor han er Peter Pan eller en film om hvad der skete da han alligevel blev voksen <3 Robin Williams.

The Martian - fordi den ser interessant ud og Matt Damon er sej.

Hunger Games 3 del 2 - fordi jeg ser frem til det episke slag som sidste del af sagaen vil omhandle. Er spændt på om de følger bogen slavisk eller om der kommer tvists, som jeg har hørt der skulle være og hvad de i så fald er.

Antaeus

Spionen fra U.N.C.L.E.
Klovn
Martian
Spectre
Hunger Games

Spionfilm, spænding og eventyr fanger altid mig hvis det er godt udført og det tror jeg det er i ovennævnte film, der alle er velkendte og fortsættelser eller genindspilninger. Og god sci-fi er den bedste genre der findes så Martian skal også have en chance. Den første Klovn var et godt grin, mon ikke Klovn 2 bliver lige så.

Dude

No Escape - Traileren så spændende ud, selvom den afslørede lidt for meget.
Maze Runner 2: Infernoet - Jeg kunne godt lide den første.
Paranormal Activity: The Ghost Dimension & The Hunger Games: Mockingjay - del 2 - Glæder mig til at se om, disse 2 franchises bliver sluttet ordenligt af.
Gåsehud - Jeg elskede serien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 time siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 time siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

7 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

17 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

19 timer siden

Aktive debatter