Cookie- og Privatlivspolitik
9 Sony-produktioner får premieredato

9 Sony-produktioner får premieredato

- inklusiv to nye Bad Boys-film

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har kigget nærmere på deres kalender og offentliggjort premieredatoer for en række titler.

The Magnificent Seven lanceres den 23. september 2016. Store Hollywood-produktioner får oftere og oftere dansk premiere samtidig med USA (der er naturligvis undtagelser), og det samme kan forventes af genindspilningen af den klassiske western fra 1960. Den omfattende rolleliste kan ses på filmens profil.

'Underworld 5' får amerikansk premiere måneden efter, men danske fans af Kate Beckinsales vampyrkriger må formentlig kigge forgæves efter filmen på det store lærred. 4’eren, med titlen Awakening, fik nemlig ikke dansk biografpremiere.

Passengers afslutter året med en premieredato den 21. december. Science fiction-filmen med Jennifer Lawrence og Chris Pratt skal instrueres af norske Morten Tyldum. Læs mere om plottet her.

The Dark Tower har endelig fået en realistisk premieredato efter årevis på tegnebrættet. Danske Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen Kings mammutserie er planlagt til premiere den 13. januar 2017. Vi håber, at planen ikke forpurres for 117. gang.

'Resident Evil 6' får premiere i samme måned, men som 'Underworld 5' har action-orienterede gysere hårde vilkår i de danske biografer. Resident Evil: Retribution blev droppet på det store lærred herhjemme, og det kan nemt gå samme vej for 'Resident Evil: The Final Chapter'.

Bad Boys III har været på tale i årevis, men nu skulle Will Smith og Martin Lawrence vende tilbage som superbetjente den 17. februar 2017 i de amerikanske biografer. Sony stopper dog ikke her. Den 3. juli 2019 forventer man at lancere Bad Boys IV.

Barbie, live-action filmatiseringen af Mattels ikoniske dukke, får premiere den 2. juni 2017. Manus skrives af Diablo Cody, hvilket bør give projektet en smule mere kant, end hvad man i første omgang kunne forvente af det skønhedsfokuserede univers.

Uncharted ender med den fjerneste premieredato i denne omgang, selvom filmen har været næsten lige så længe undervejs som ’The Dark Tower’.

Computerspils-filmatiseringen er nu flyttet fra juni 2016 til den 30. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Omsider noget aktuelt vedrørende Bad Boys 3 og 4. Det bliver vildt fedt efter så lang tids dvale at vække de to betjente til livs igen i fortsættelserne.

Uncharted får helt sikkert også en plads i min kalender.

Carsten Gottliebuser/133896

de der siger mig noget er Underworld 5, Resídent Evil 6 & Bad Boys 3 & 4 og mit måske er Uncharted.

Rasmus/Musen

Lad os se frem til nogle år med masser af store: HOLLYWOOD-PRODUKTIONER!

:D :-) ;-)

Jacob

Mange interessante titler, der er nødvendige efter den omfattende hacking skandale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

1 time siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

3 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

18 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

22 timer siden
Bukselak

1.The Batman klart den mest ventede film
2. Mission Impossible 7 da jeg elsker de 6 andre

22 timer siden

Aktive debatter