Cookie- og Privatlivspolitik
9 Sony-produktioner får premieredato

9 Sony-produktioner får premieredato

- inklusiv to nye Bad Boys-film

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har kigget nærmere på deres kalender og offentliggjort premieredatoer for en række titler.

The Magnificent Seven lanceres den 23. september 2016. Store Hollywood-produktioner får oftere og oftere dansk premiere samtidig med USA (der er naturligvis undtagelser), og det samme kan forventes af genindspilningen af den klassiske western fra 1960. Den omfattende rolleliste kan ses på filmens profil.

'Underworld 5' får amerikansk premiere måneden efter, men danske fans af Kate Beckinsales vampyrkriger må formentlig kigge forgæves efter filmen på det store lærred. 4’eren, med titlen Awakening, fik nemlig ikke dansk biografpremiere.

Passengers afslutter året med en premieredato den 21. december. Science fiction-filmen med Jennifer Lawrence og Chris Pratt skal instrueres af norske Morten Tyldum. Læs mere om plottet her.

The Dark Tower har endelig fået en realistisk premieredato efter årevis på tegnebrættet. Danske Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen Kings mammutserie er planlagt til premiere den 13. januar 2017. Vi håber, at planen ikke forpurres for 117. gang.

'Resident Evil 6' får premiere i samme måned, men som 'Underworld 5' har action-orienterede gysere hårde vilkår i de danske biografer. Resident Evil: Retribution blev droppet på det store lærred herhjemme, og det kan nemt gå samme vej for 'Resident Evil: The Final Chapter'.

Bad Boys III har været på tale i årevis, men nu skulle Will Smith og Martin Lawrence vende tilbage som superbetjente den 17. februar 2017 i de amerikanske biografer. Sony stopper dog ikke her. Den 3. juli 2019 forventer man at lancere Bad Boys IV.

Barbie, live-action filmatiseringen af Mattels ikoniske dukke, får premiere den 2. juni 2017. Manus skrives af Diablo Cody, hvilket bør give projektet en smule mere kant, end hvad man i første omgang kunne forvente af det skønhedsfokuserede univers.

Uncharted ender med den fjerneste premieredato i denne omgang, selvom filmen har været næsten lige så længe undervejs som ’The Dark Tower’.

Computerspils-filmatiseringen er nu flyttet fra juni 2016 til den 30. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

CINEMANDRUP

Omsider noget aktuelt vedrørende Bad Boys 3 og 4. Det bliver vildt fedt efter så lang tids dvale at vække de to betjente til livs igen i fortsættelserne.

Uncharted får helt sikkert også en plads i min kalender.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Carsten Gottliebuser/133896

de der siger mig noget er Underworld 5, Resídent Evil 6 & Bad Boys 3 & 4 og mit måske er Uncharted.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Rasmus/Musen

Lad os se frem til nogle år med masser af store: HOLLYWOOD-PRODUKTIONER!

:D :-) ;-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Mange interessante titler, der er nødvendige efter den omfattende hacking skandale.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nikolaj

Danny Boyle er en klasse bedre end Nolan og Villeneuve og de resterende kandidater, som har været rygter.

19 timer siden
Jacob

Jeg ser frem til at de voksne afdækker mere om Det Onde, og gad vide om Pennywise igen tager skikkelse af en kæmpe edderkop til sidst?

20 timer siden
Jacob

Med en prisvindende instruktør på tale som Boyle, så er det igen tydeligt at Bond ikke er for nybegyndere, men er stået af ræset. Indtil den 25.

20 timer siden
Ann Heineuser/63665
Ann Heineuser/63665

Ej helt ærligt, hvor er det dog nogen kedelige præmier, I disker op med !

23 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

IT: Chapter Two.

23 timer siden

Aktive debatter