Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i august

5 film du skal se i august

Månedens mest ventede titler

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

På filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film. Her er de fem mest ventede i august måned.

Listen gør sig bemærket ved at dække stort set hele genrespektret og indeholder en komedie, en gyser, en animationsfilm, en actionfilm og en dansk film.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 (87 %)
Anna Kendricks a cappella-gruppe står over for bl.a. den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen (der spiller konkurrerende tysker) ved det store verdensmesterskab i København!

Inderst inde

Inderst inde (87 %)
Pixars nyeste animationsfilm bliver fortalt af følelserne inde i pigen Rileys hoved, i mange år styret af Glæde. Men da familien vil flytte fra barndomshjemmet, forsvinder Glæde og overlader jobbet til Vrede, Frygt og Afsky.

Sinister 2

Sinister 2 (84 %)
I gyser-efterfølgeren vender den onde dæmon Baghuul tilbage for at hjemsøge en enlig mor og hendes tvillinger i det hus, hvor den første film også fandt sted.

Sommeren '92

Sommeren '92 (80 %)
Danmarks vej til Europamesterskabet i fodbold sommeren 1992 bliver til film, når Ulrich Thomsen spiller træner Richard Møller Nielsen, der mod alle odds fører sit mandskab til sejr.

Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47 (78 %)
Den genmodificerede lejemorder Agent 47 kommer på sporet af sin ukendte fortid og får følgeskab af en ung og mystisk kvinde. Baseret på computerspillet af samme navn.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Humanityuser/1283462

Fantastic Four er set, nu mangler jeg bare Sinister 2 og så har jeg set alle mine August valg

Maria

Jeg så "Fantastic Four" i går, som var længe ventet, men desværre skuffede.

"Pitch Perfect 2" så jeg i Skotland i maj måned (tag jer nu sammen, danske filmdistributører!) og den var ikke ligeså god som den første, men okay.

Resten af august skal bruges på at se: "Inderst Inde" (på originalsproget, tak!) som jeg glæder mig vildt meget til og "Vacation", som jeg håber bliver en fed komediefilm.

Jeg vil måske se "Sommeren '92" hvis jeg kan lokke en fodboldinteresseret person med ind i biografen, ellers venter jeg nok til den kommer på DVD/i fjernsynet.

"Pixels" havde jeg egentlig planlagt at se, men dens dårlige anmeldelser fra udlandet har afskrækket en del. Maybe Next time, Adam Sandler. ;)

"Self/less" ser egentlig ret cool ud, men den falder nok pga. manglende økonomi.

JegELSKERFilm

Fantastic Four og Pixels er mine højdepunkter i biografen i August. :-D

Jacob

Der er kun én film jeg bare ikke kan vente med at se og det er "Sommeren ´92" - for os som kan huske det var det - udover en hamrende varm sommer - en magisk oplevelse at få lov at opleve fodbolden i Sverige! Glæder mig!

Ann Heineuser/63665

Jeg husker sommeren 1992 og ikke for det gode. Min far blev ramt af en hjerneblødning og lå i 6 timer fordi lægen lige skulle se en fodboldkamp - så far blev lam grundet manglende hurtig indgriben pga af sport. Føj, siger jeg bare.

Selv har jeg fået smadret begge knæ under en fodboldkamp, fordi vi havde en sportstosset gymnastiklærerinde i skolen, så jeg er ikke til fodbold - kender faktisk ikke nogen der er.

Så nej, det er ikke en film jeg gider bruge tid eller penge på.

Kaj

det gjorde ondt

Rasmus/Musen

INDERST INDE!!! Yearh, sådan PIXAR!

Og hvorfor ikke? Den har alt med sig (og det kan vi bogstavelig talt aldrig være Uenige om) FORDI DET ER ALLE VORES FØLESER DER KOMMER OP PÅ DEN STORE SKÆRM! HA HA, ja.

Så det er helt klart og aldeles MIN mening, øhm, Inderst Inde. Den mening er helt klart og bestemt min egen PERSONLIGE mening om det.

Jonas

Det bliver nok enten Inderst inde eller Hitman: Agent 47.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

9 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter