Cookie- og Privatlivspolitik
Disneys Prince Charming får egen film

Disneys Prince Charming får egen film

Live action-prins på den hvide hest

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

The Hollywood Reporter afslører, at Disneys nyeste eventyrlige live action-projekt skal handle om Prince Charming.

Karakteren, der på dansk oftest omtales som Prinsen på den hvide hest, har primært fungeret som romantisk modpart til titelkarakterer som Snehvide, Tornerose og Askepot.

I live action-filmatiseringen af sidstnævnte fik Hans Kongelige Højhed dog en del mere skærmtid, hvilket muligvis har inspireret til Disneys nye planer.

Hvem der skal instruere, hvem der skal spille eventyrprinsen, og hvornår filmen forventes at få premiere er stadig ganske uvist.

Manuskriptet er dog blevet overleveret af Matt Fogel (Big Mommas: Like Father, Like Son), og producenterne bag den kommende Beauty and the Beast er tilknyttet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Måske er det bare mig, men jeg har mere end nået mætningspunktet for Disney live aktion adaptation. For guds skyld kan vi ikke få noget nyt fra jer?

Askepot, Junglebogen, Tarzan, Mulan, Pinochoe, Malificent + ny toer og Beauty and the beast er blot nogle af de ting de allerede er i gang med at køre i stilling/har sent i biografen. Kunne i ikke komme op med noget der IKKE var set før? Jeg ved godt, at der kan ligge noget nyt i dette, men alligevel.

Carsten Gottliebuser/133896

Der var jo Tommorrowland som havde haft premiere i år men filmen blev et flop økonomisk så jeg tro at Disney ville satse på de ting de har succes med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter