Cookie- og Privatlivspolitik
Disney genindspiller også Sværdet i stenen

Disney genindspiller også Sværdet i stenen

Game of Thrones-manusforfatter hyret

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det kommer næppe som nogen overraskelse, men Disney ønsker at genindspille endnu en af deres animations-klassikere som realfilm. Denne gang er turen kommet til Sværdet i stenen.

Game of Thrones-manuskriptforfatteren Bryan Cogman er ifølge The Hollywood Reporter blevet ansat til at sammensætte drejebogen til eventyret, der dog næppe får helt så meget sex og vold som den populære fantasy-serie.

Disneys originale tegnefilm fra 1963 er løst baseret på en bog af T.H. White om den unge Arthurs eventyr, før han bliver engelsk konge.

Den nye film kan være starten på en franchise, der fortæller om de følgende år, efter sværdet bliver hivet op af stenen.

Guy Ritchie har en anden filmatisering af myten om Kong Arthur på vej, Knights of the Roundtable: King Arthur, og Disney vil helt sikkert skæve til, hvor godt Ritchies version klarer sig ved billetlugerne næste år.

'Sværdet i stenen' har hverken instruktør eller skuespillere tilknyttet, og der er heller ingen forlydender om en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg frygter lidt at f.eks. Beast's udseende bliver lavet ALT for meget om i Live Action versionen og det ville være synd! Han er en af de fedeste og flotteste Disney figurer der nogensinde er lavet, i min bog!
Og en genindspilning af Dumbo??? WTF!
Fair nok, at de gerne vil tjene penge, det vil vi vel alle, men alligevel er der nogle Klassikere man IKKE skal røre ved!

Sværdet I Stenen, har aldrig været en af mine favoritter, kun den magiske duel med Madame Mim og Merlin, DEN kunne være sjov at se, gengivet som Live Action, men det blive den jo nok ikke..

Sussie

Alle burde lade være med at være så negative over, at Disney laver deres film om til live action. Jeg synes det er en genial ide og det ødelægger på ingen måde deres klassikere.

Hvis folk er så negative over det, så kan de for f..... lade være med at se dem og bruge energi på blive sure over det.
Jeg elsker disney film og synes det et sjovt input de har fundet på.

Ergo: Jo flere jo bedre!

Horsi

Hej Sussi.

Jeg er en af dem der har klaget og måske har du ret i vi/jeg klager for meget. Dog vil jeg godt forklare hvorfor det.

Den første film der var genindspillet af de klassiske animerede var Malificent. Jeg synes den var meget dårlig og siden da har jeg ikke kunne lade være med at tænke på den hver gang jeg ser Sleeping Beauty. Der ud over er der mange af de gamle klassiske animerede film fordi magi kunne udfolde sig uden at det druknede i CGI. Det er også min bekymring i den kommende Beauty and the beast som er den eneste jeg ser frem til. Der ud over føler jeg at Disney spiller meget sikkert og derfor filmatisere ting som de ved har fans i stedet for at komme op med noget nyt. Jeg ved godt at Tomorrow land ikke klarede det godt, men jeg så stadig gerne at de ville prøve noget nyt. De tjener penge nok til at kunne eksperiementere lidt, men så hvidt jeg kan se skal vi helt frem til 2017 før der en chance for noget nyt og ukendt dukker op fra Disney.

Sussie

Ha! Det første gang jeg har lavet et indlæg, havde slet ikke drømt om kommentarer - så tak ! :D

Nu når du selv snakker om Maleficent, så er den da på ingen måde at sammenligne med tegnefilmen. Den har jo kun karakternes navne til fælles og det må vel beskrives lidt som noget nyt du søger? Jeg kan nu smadder godt lide den, også selvom jeg ikke er verdens største Angelina Jolie fan. Har ikke set Tomorrow land og den ligner heller ikke noget jeg vil se, så der har jeg ingen holdning.
Men men men, jeg kan nu godt se det lidt fra din side, at de spiller lidt sikkert f.eks med Cinderella. Der manglede til gengæld fe sangen og den lignede meget tegnefilmen.
Uh mht. Beauty and the Beast, kæft jeg glæder mig til den! Luke Evans <3 SAVLE SAVLE!!!!

Jeg er stadig ærgelig over, at folk har taget det sådan og derfor følte jeg nødvendighed for at sige noget positivt. Folk skal have de holdninger de lyster og ytre dem, vi lever trods alt i et frit land.

Horsi

Ja vi er forskellige og derfor ser vi forskelligt på det. Jeg kan se hvad du mener, og vil derfor forsøge at se på det mere positivt og ja jeg glæder mig til Beauty and the beast.

Sussie

Jeg er vældig glad for at have fået dig til at se klarere på tingene :P

Nicklas

tja, det virker allermest som om Disney er løbet tør for originale ideer. hvis sværdet i stenen, skal blive en god liv action film, skal de huske stemningen fra tegnefilmen, ellers er det en dødfødt ide. en del af det der gør tegnefilmen til en af de få Disney film jeg elsker. er den evne til at være gakke uden at blive for meget.

PS. hvis der er nogen der har set den fornyelig, vil jeg gerne vide en ting, er jeg den eneste der har en lille smule ondt af ulven ??

Laura

Det er synd at der er sådan en negativ stemning omkring disneys genindspilninger.
Jeg er enig i at de er ved at være nået grænsen for hvor mange nye genindspilninger der kan laves indenfor en hvis periode, og at lette penge nok er en af grundene.
Dog, er disse film også med til at fortsætte historien og rive en tilbage til ens barndom hvor disse historier har deres oprindelse. Disney er også gode til at skabe nye og spændende vinkler på de samme historier som nu er mere tilegnet til voksne. Man har muligheden for at vende tilbage til oplevelsen man havde som barn, nu med en voksen tilgang.
De skal dog passe på. Disse historier har kæmpe betydning for rigtig mange, og Disney risikerer at udødelægge betydningen af de kære historier. De har derfor pligt og ansvar for at filmateseringerne lever op til forventningerne og ikke ødelægger historiernes betydning.

Zakarias

Hvad fanden blev der af kreativitet?
Disney har lavet mange gode film på det seneste med Vilde Rolf, Big Hero 6, og To på flugt.
Men alt det her med at lave klassikere er bare at pisse på milioner af menneskers barndom, for at tjene lidt ekstra penge!

Nikolaj

Hvorfor skal efterhånden alle de klassiske Disney eventyr laves om til live-action? Der er kun nogle få af dem, jeg ville overveje at se i biffen. Men jeg må indrømme, at jeg er lidt skeptisk over for dem alle.

Sværdet i stenen er overhovedet ikke en af Disneys bedste, men den er stadig en klassiker, som sagtens stadig kan ses.

Og selvom der er en Game of thrones forfatter hyret, så tvivler jeg desværre stadig på, at det bliver godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

4 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter