Pratt & Lawrence i sci-fi-romance

Instrueret af Imitation Game-instruktøren
Billede
(© UIP/Disney Pictures)

Science fiction-filmen 'Passengers' har længe været på tegnebrættet. Nu er det bekræftet, at to af Hollywoods sikreste kort, Jennifer Lawrence og Chris Pratt, skal spille hovedrollerne.

Nyheden om de to stjerners tilknytning er som sådan ikke ny. Men Sony Pictures har først nu givet grønt lys. Ifølge The Hollywood Reporter var filmselskabet i tvivl om budgettet, der ligger i den høje ende pga. de to skuespilleres lønseddel.

Pratts nylige rekordsættende succes med Jurassic World har dog fået Sony til at lukke aftalen, og vi kan nu se frem til en storstilet rum-romance med branchens pt. populæreste personager i front.

Plottet lyder som Gravity møder The Blue Lagoon. Et rumskib er på vej til en ny fjern planet, og de flere tusinde passagerer ligger i kryogenetisk dvale... indtil en mand vågner op 90 år før tid. Desperat for at få selskab vækker han en anden passager - en smuk ung kvinde.

Norske Morten Tyldum, der modtog en Oscar-nominering for The Imitation Game, skal instruere, mens manuskriptet er skrevet af manden bag Prometheus, Jon Spaihts.

Optagelserne begynder allerede dette efterår, men der er endnu ingen planlagt premieredato.