Cookie- og Privatlivspolitik
Kvindelig Harry Potter-hovedrolle fundet

Kvindelig Harry Potter-hovedrolle fundet

Engelsk heks i New York

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har meldt ud, at Katherine Waterston skal spille den kvindelige hovedrolle i Harry Potter-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them

Den 35-årige britiske skuespillerinde er bedst kendt fra Paul Thomas Andersons Inherent Vice, hvor hun spillede hippie-femme fatale uden en trævl på kroppen.

Waterston skal ikke spille Queenie, som tidligere formodet, men søsteren Porpentina - en ung heks bosat i New York, hvor hun møder den rejsende magizoologist Newt Scamander.

'Fantastic Beasts' bliver dermed det første indslag i Harry Potter-sagaen, der tør bevæge sig væk fra det ærkebritiske univers.

Rollen som Queenie er stadig ubesat, men en shortlist inkluderer eftersigende Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Lili Simmons og Alison Sudol.

Jacob, en anden vigtig karakter, er også ved at finde sin skuespiller, og her er Steve Zissis, Zack Pearlman, og Dan Fogler ifølge rygterne på tale.

Eddie Redmayne skal spille hovedrollen som Newt, veteranen David Yates skal instruere, og selveste J.K. Rowling har skrevet manuskriptet til den første film i en allerede planlagt trilogi.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får premiere den 17. november 2016 og bliver efterfulgt af to fortsættelser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Stadig meget spændt på hvordan filmatiseringen ville blive, men foreløbig ser det jo interessant ud.

Jacob

Jeg er på ingen måde nervøs for niveauet, eller den faglige kompetence hos filmholdet og skuespillerne, men man løfter da lidt et øjenbryn når vi skal så langt væk fra Hogwarts og omegn. På den anden side er det fedt at J.K. Rowling bevæger sit magiske univers videre end de britiske øer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

9 timer siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

3 dage siden

Aktive debatter