Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Spider-Man!

Her er den nye Spider-Man!

19-årig englænder valgt

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Skuespilleren Tom Holland er blevet valgt til at spille Spider-Man i en række kommende superheltefilm. Det skriver Variety.

Holland, der blev rost for sin præstation i katastrofefilmen The Impossible, overtager således den populære rolle fra Andrew Garfield, der spillede Peter Parker i de seneste to kapitler.

Sony og Marvel, der sammen skal producere filmene, har tilmed hyret den relativt ukendte instruktør Jon Watts til at stå bag den første i rækken.

Antallet af nye produktioner er endnu ikke offentliggjort, men hvis den første bliver en succes, kan vi forvente en længere føljeton.

Tom Hollands første optræden som Spider-Man bliver dog i en anden superheltefilm, Captain America: Civil War, der dermed bruges til at introducere den nye version af edderkoppemanden.

Brugerne på kino.dk fik dermed ikke deres favorit, da vi spurgte til, hvem man helst ville se som Spider-Man blandt de sidste seks kandidater på Marvel og Sonys shortlist.

Her fik Hugo-skuespilleren Asa Butterfield 41 % af stemmerne, mens Holland måtte nøjes med 8 %.

Det skydes dog sandsynligvis i højere grad et begrænset kendskab til den nyvalgte Spider-Man end egentlig uvilje mod skuespilleren, og under alle omstændigheder får den 19-årige englænder nu mulighed for at bevise sit værd som superhelt.

Første solofilm med Tom Holland som Spider-Man får premiere den 27. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nino-baby

Jeg er faktisk lettet over at det ikke blev Asa som fik rollen. Jeg ville nødigt have at han blev stemplet som Spider-man til evig tid og type-castet i fremtiden. Jeg kan meget godt lide at han tager så mange alsidige roller, som han gør i øjeblikket.

Dertil har jeg også set Hollands ville spring på hans instagram, så man må sige at han har fysikken til jobbet!

Manu

De skulle bare have fortsat med Tobey, der var allerede lavet 3 film med ham, hvorfor ikke fortsætte? Nu vælger de såmænd at starte forfra igen, why??

Så skal de måske også snart til at lave avengers om igen? Eller starte forfra med Ironman??

Tror ikke jeg skal se den nye spiderman i biffen denne gang

Mickey

Okay, nu har vi haft TO filmserier om Spiderman´s oprindelse og hans teenageår....vi HAR set det!!!!
Hvad Sony burde gøre følgende: Få Tobey Maguire tilbage (han er den absolut bedste til at spille Peter Parker). Derefter kunne de fokuserer på at vise hvordan Peter Parker/Spiderman er som voksen. De fleste tegneserier omhandler Spiderman´s voksenliv, så hvorfor ikke lave en film-trilogi om dét?! Dermed kunne man nærmest fortsætte hvor man slap, og da Tobey er 39 nu, passer han perfekt :)

Mark

.. :D synes nu det er meget rart.. at se en ung spidermand.. :d .. for de er sku sådan jeg husker ham

amalieuser/33258

Er sikker på at Holland nok skal gøre det godt. Er vil med ham i 'The Impossible', men efter, at der gik rygter om at de ville bruge Dylan O'brien eller Logan Lerman, og at de begge helt klart har den karisma og karakteristiske træk som dækker over den måde Peter Parker er på, som den kække og nørdede teenager, blev jeg godt nok ovenud skuffet over at de bruger Holland.
Man skal selvfølgelig ikke dømme på forhånd, men han virker bare ikke som den rigtige for mig, og synes det er vigtigt at man har den følelse fra start.

Vil mene de ville have vundet nogle klare point fra start havde de gået med et anet skuespiller valg, især efter Garfield træder fra, som fremførte rollen som Parker til UG. - Sko der bliver svære at udfylde, just saying..

Men bravo til Jon Watts for at mene at have fundet den rette Spiderman. Håber der kommer gode resultater ud af det og glæder mig til at se om Holland kan ændre mine fordomme.

Jack Daniel

I burde vise nogle klip fra hans instagram hvor, at han viser nogle af sine spring og sådan. Hans instagram er @tomholland2013

Jacob

... havde gerne set en skuespiller der var et par år yngre, for hvis rygtet om at den nu tredje Spider-Man får en hel trilogi er sandt, som skal følge hvert år i high school, så kan Tom Holland snildt passere de 25 inden han er ved vejs ende. Valget af instruktør er dog ikke overraskende, for Marvel Studios bruger gerne pengene på store navne foran kameraet, mens instruktørtjansen går til en de kan hyrer billigt - godt sagt en der ikke rigtig har slået sit navn fast i Hollywood.

amalieuser/33258

Andrew Garfield var 27 år da han startede på indspilningerne til The Amazing Spiderman, og synes at han gjorde et overbesvimende godt stykke arbejde i at spille en 19 årig. Er ikke selv vild med valget af skuespiller (snakker Holland her), men mener bestemt ikke det er hans alder som skulle komme i vejen for rollen.

Jacob

Der er som bekendt et udtryk der siger, "spil din alder", og Andrew Garfield gjorde med sit lidt barnlige udseende egentlig ikke noget katastrofalt job. Mit problem er bare at for mig er det åbentlys vi har med en skuespillere at gøre, der helt klart er tættere på at skulle få peber af vennerne, end en som skulle forestille en high school elev.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Ja, ja... Alle de mange mennesker der er på en moderne filmproduktion skal jo have noget at leve af.

47 minutter siden
Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

11 timer siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

14 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

1 dag siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

2 dage siden