Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Fast & Furious til Aquaman

Fra Fast & Furious til Aquaman

Instruktøren er på plads

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Superhelten Aquaman får sin egen film i 2018, og instruktøren bliver Hollywoods seneste wunderkind James Wan. Det skriver The Hollywood Reporter.

Kongen af Atlantis så dagens lys i 1941 og blev med tiden en af de grundlæggende kræfter bag Justice League, der som bekendt er DC Comics’ svar på The Avengers.

Vi skal dog ikke vente til 2018 med at se figuren på det store lærred, da han allerede næste år introduceres i Batman v Superman. I begge film skal den maritime helt spilles af Jason Momoa.

Med valget af James Wan signalerer Warner Bros., at der satses stort på solofilmen. Den kun 38-årige instruktør har netop stået bag Fast & Furious 7, der er blandt filmhistoriens mest indbringende film, han fornyede seriemordergenren med Saw og har skabt store gysersucceser i form af Insidious og The Conjuring.

Aquaman får dansk premiere den 26. juli 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Marvel har med sine tre distributører flere tangenter at spille på, så Warner Bros. skal virkelig satse butikken for at have en chance.

CINEMANDRUP

Fedt at James Wan går nye veje og har mod på at prøve kræfter med Aquaman filmen. Det skal nok gå hen og blive en film, som falder i min smag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter