Cookie- og Privatlivspolitik
Forhistorisk haj filmatiseres

Forhistorisk haj filmatiseres

Eli Roth kaster sig over bestseller

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

De sidste 18 år har Hollywood forsøgt at filmatisere romanen ’MEG: A Novel of Deep Terror’, og nu lykkes det måske med horror-instruktøren Eli Roth ved roret.

I Steve Altens bestseller er den forhistoriske haj, Megalodon, ikke uddød men lever i Marianergraven. Kun én dybhavsdykker har overlevet et møde med monstret, og han vil nu gøre alt for at bevise dets eksistens.

Romanen udkom i 1997, og samme år blev filmrettigheder købt af Disney, der senere afhændede projektet til New Line Cinema. Nu ligger rettighederne hos Warner Bros., og undervejs har Jan de Bont og Guillermo Del Toro været nævnt som instruktører.

Men dagens nyhed om Eli Roth som instruktør er blandt de mere troværdige rygter om hajfilmen.

Den rekordhøje åbningsweekend til Jurassic World har sendt kursen for forhistoriske dræbere på himmelflugt, og romanen lægger fx ud med Tyrannosaurus rex, der bevæger sig ud i havet - blot for at blive angrebet af en Megalodon.

Projektet har utvivlsomt potentiale. Det sværeste bliver at ramme den rette tone, så man ikke ender med endnu en film i Sharknado-serien.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasseuser/173639

Med det billede der bliver lagt op til denne artikel, så må jeg indrømme, at jeg forventede en eller anden spoof.

Men når den bliver produceret af Disney... Hmm jeg ved ikke rigtig.

I så fald bliver det nok traileren, der lokker mig i biografen.

peteruser/916603

Eli Roth har en tendens til at give sine film en del humoristiske træk. Han er en farlig instruktør til sådan et værk, men han skal da have en chance for at bevise hvad han kan.

Voyager2010

Total spild af penge

Christine

Tror det kunne blive en intressant film, men man skal passe meget på det ikke bliver i stil med sharknado og jaws 2 osv.

Jacob

Jurassic World gør ikke meget for at hæve sit niveau, og hvis denne film om Jordens største haj bliver grebet seriøst an, så kunne den blive et forfriskende pust i genren.

Michael

Med Eli ombord, kunne det gåhen og blive lidt anderledes, end Sharknado, Sandsharks, Piranha osv. Dog undrer det mig virkelig, hvad Disney tænkte da de købte rettighederne? Men samtidig er jeg også lidt nysgerrig, hvordan Disneys version ville se ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.