Cookie- og Privatlivspolitik
Eddie Redmayne får Harry Potter-hovedrolle

Eddie Redmayne får Harry Potter-hovedrolle

OPDATERET: Oscar-vinderen har skrevet under

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Vi kunne i april skrive, at Eddie Redmayne var spidskandidat til at spille hovedrollen i Harry Potter-filmen 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' (se forneden). Vi skrev efterfølgende, at Redmayne havde læst Rowlings manuskript og godkendt det.

I dag har The Hollywood Reporter gjort castingen officiel, da den 33-årige brite har underskrevet kontrakten.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får dansk premiere den 17. november 2016, mens de to fortsættelser forventes at udkomme i november 2018 og 2020.

__________________________________________________

The Hollywood Reporter kunne over weekenden afsløre, at Warner Bros. har fundet sin favorit til at spille hoverollen i Harry Potter-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them. Valget er faldet på Oscar-vinderen Eddie Redmayne.

Den 32-årige brite, der netop har været i Danmark for at filme The Danish Girl, har fået tilbudt rollen som Newt Scamander - den fiktive forfatter bag en håndbog om magiske væsner i Harry Potter-universet. Handlingen foregår ca. 70 år før de foregående film, men er ikke en direkte prequel.

Redmayne har ikke underskrevet kontrakten eller kommenteret Warners’ interesse. Men mon ikke tilbuddet om at medvirke i en ærkebritisk fantasy-franchise tiltaler skuespilleren, der tidligere forsøgte at få rollen som Bilbo Baggins i Hobbitten-filmene? 

Potter-veteranen David Yates skal instruere, og J.K. Rowlings skriver selv manuskriptet til filmen, der er planlagt som den første i en trilogi.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får dansk premiere den 17. november 2016, mens de to fortsættelser forventes at udkomme i november 2018 og 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Ser lovende ud! Skal ind og se den! Klart.

Nikolaj

Man må da sige de gør noget ud af at finde de rigtigt skuespiller. Jeg glæder mig meget til, at der kommer nogle små tips fra filmen, selvom der nok kommer til at gå et stykke tid endnu.

ahmar

han han er parfet til 'Fantastic Beasts and Where to Find Them film det har du meget rat i det hilsen ahmar det det jeg merer hilsen ahmar

Tanjasl

Jeg kan sagtens se ham i en rolle i dette univers. Ser frem til at finde ud af hvad det alt sammen kan føre til!

CINEMANDRUP

Bestemt et interessant valg og håber at han takker ja. Han har talent og det vidner oscar statuetten i den grad om. Teorien om alting vidnede om hans potentiale som jeg glæder mig til at se mere af.

Mikkel Poulsen

Jeg håber inderligt at han takker ja til rollen, det ville være et perfekt valg til Newt Scamander :)

Marie Kastrup S.

Stor Potterfan, og jeg ville aldrig kunne se ham i rollen. Jeg synes ikke, han passer til.

Han er super dygtig og en absolut fantastisk skuespiller, men han skal ikke ind i Harry Potter universet. Han passer ikke ind, og han må gerne blive ude.

Steffen

Kunne du være rar at fortælle, hvorfor han ikke passer ind i en rolle i en film, vi omtrent intet kender til endnu?

Marie Kastrup S.

Selvom vi ikke kender noget til filmen endnu, så kommer den jo nok at passer sammen med tidligere Harry Potter historiers opbygning og visuelle standard, samt Harry Potter-universet. I dette kan jeg ikke se ham passe ind. Hverken hans skuespil eller hans personlighed. Jeg synes, han super dygtig, men hans stil passer ikke til universet.

Steffen

Og jeg har iøvrigt tillid til, at Warner, Rowling og Yates har styr på, hvordan rollerne skal fordeles.

Jeg er slet ikke bekymret for, hvordan det skal gå og glæder mig vildt meget til de film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

2 dage siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

3 dage siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

3 dage siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

5 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

5 dage siden

Aktive debatter