Cookie- og Privatlivspolitik
Akira vakt til live

Akira vakt til live

Daredevil-forfatter hyret

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Live action-filmatiseringen af den banebrydende manga og efterfølgende anime, Akira, har været i præ-produktion i årevis, og efter utallige nedslående nyheder har mange nok afskrevet muligheden for, at filmen nogensinde bliver til noget.

Men 'Akira' er ikke død. Ifølge The Hollywood Reporter har Warner Bros. hyret Marco J. Ramirez til at forfatte manuskriptet til filmen. Drejebogsforfatteren har senest skrevet tv-serien 'Daredevil' for Marvel og Netflix, og den dystre verden, som præsenteres i superhelteserien, passer perfekt ind i 'Akira'.

Katsuhiro Ôtomos manga foregår i et postapokalyptisk Tokyo, hvor motorcykelbander styrer showet i den japanske hovedstad. Et hemmeligt militærprojekt resulterer i, at et bandemedlem får superkræfter og nu truer hele byens fremtidige eksistens.

Filmatiseringens vej har som tidligere nævnt været lang og sej. I 2011 hørte vi første gang om projektet, da Jaume Collet-Serra blev hyret som instruktør, og både Kristen Stewart, Garrett Hedlund og Zac Efron har været på tale til at medvirke.

Warner Bros. endte dog med at lukke ned, før indspilningerne kunne starte, og først et par år senere blev Collet-Serra genansat med et mindre budget til at købe effekter for.

'Akira' har dog stadig et stykke vej endnu, før en egentlig premieredato kan meldes ud. Der mangler samtidig stadig instruktør, skuespillere, producenter, musikkomponister, lysmestre, runnere... og alle de andre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

For det lyder faktisk som et spændende projekt, som ikke må gå ned igen. Når de nu ER begyndt at snakke om et gammelt projekt igen, så må de da for alt ikke spilde chancen.

Så jeg håber meget på endnu en god film fra det store film-selskab ude i fremtiden!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden