Cookie- og Privatlivspolitik
Akira vakt til live

Akira vakt til live

Daredevil-forfatter hyret

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Live action-filmatiseringen af den banebrydende manga og efterfølgende anime, Akira, har været i præ-produktion i årevis, og efter utallige nedslående nyheder har mange nok afskrevet muligheden for, at filmen nogensinde bliver til noget.

Men 'Akira' er ikke død. Ifølge The Hollywood Reporter har Warner Bros. hyret Marco J. Ramirez til at forfatte manuskriptet til filmen. Drejebogsforfatteren har senest skrevet tv-serien 'Daredevil' for Marvel og Netflix, og den dystre verden, som præsenteres i superhelteserien, passer perfekt ind i 'Akira'.

Katsuhiro Ôtomos manga foregår i et postapokalyptisk Tokyo, hvor motorcykelbander styrer showet i den japanske hovedstad. Et hemmeligt militærprojekt resulterer i, at et bandemedlem får superkræfter og nu truer hele byens fremtidige eksistens.

Filmatiseringens vej har som tidligere nævnt været lang og sej. I 2011 hørte vi første gang om projektet, da Jaume Collet-Serra blev hyret som instruktør, og både Kristen Stewart, Garrett Hedlund og Zac Efron har været på tale til at medvirke.

Warner Bros. endte dog med at lukke ned, før indspilningerne kunne starte, og først et par år senere blev Collet-Serra genansat med et mindre budget til at købe effekter for.

'Akira' har dog stadig et stykke vej endnu, før en egentlig premieredato kan meldes ud. Der mangler samtidig stadig instruktør, skuespillere, producenter, musikkomponister, lysmestre, runnere... og alle de andre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

For det lyder faktisk som et spændende projekt, som ikke må gå ned igen. Når de nu ER begyndt at snakke om et gammelt projekt igen, så må de da for alt ikke spilde chancen.

Så jeg håber meget på endnu en god film fra det store film-selskab ude i fremtiden!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HenrikSLarsenuser/299802
HenrikSLarsenuser/299802

Iflg. IMDB, udkommer filmen, i Danmark, d. 17/12 2020

13 timer siden
Anneuser/55936
Anneuser/55936

From Russia With Love er ikke på listen med selve sangen.

15 timer siden
VIPER

~Donnie Yen, Jet Li & Li Gong!
Did someone said kung fu!?!
....Interesting Disney!....Very interesting!

17 timer siden
anne

Ved afstemning af Music fra Bond film , har I da glemt at den gennemgående smukke musik er leveret af Louis Armstrong og ikke temasangen fra selve

17 timer siden
Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

1 dag siden

Aktive debatter