Cookie- og Privatlivspolitik
6 Spider-Man-kandidater: Hvem håber du på?

6 Spider-Man-kandidater: Hvem håber du på?

Stem på din favorit!

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i sidste måned meddele, at Asa Butterfield er på tale til at spille Spider-Man i det kommende reboot af superhelten.

Nu er det officielt, at seks unge mænd kæmper om rollen. Dette skriver The Hollywood Reporter, der samtidig deler Sonys endelige kandidatliste, som udover Butterfield og Tom Holland består af fire nye og relativt ukendte navne.

Ifølge THR har alle skuespillerne allerede været til auditions, og filmselskabet forventes at afsløre den nye edderkop i denne uge - bl.a. for at kunne få karakteren med i Captain America: Civil War.

Untitled Spider-Man-Reboot forventes at få premiere i sommeren 2017.

Her er de seks kandidater. Stem forneden på din favorit!

Asa Butterfield
Asa Butterfield

Judah Lewis
Judah Lewis

Matthew Lintz
Matthew Lintz

Charlie Plummer
Charlie Plummer


Charlie Rowe
Charlie Rowe

Tom Holland
Tom Holland

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lassicuser/582638

... men jeg er glad for at Sony har ladet Marvel selv overtage Spiderman igen og jeg glæder mig så meget til at se superhelten som en del af Marvel Cinematic Universe.

Selskabet har siden den første Iron Man-film udkom i sin tid vist at de er fænomænale til at caste skuespillere i deres superhelte-roller (Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, osv.) så jeg har fuld tiltro til at de også nok skal finde den rigtige til at spille Peter Parker.

Det er ingen hemmelighed at Spiderman er Marvels nok mest ikoniske superhelt så det ville da være en fornøjelse hvis han kunne blive ligeså populær i filmuniverset som eksempelvis Iron Man er blevet.

Mickey

Okay, nu har vi haft TO filmserier om Spiderman´s oprindelse og hans teenageår....vi HAR set det!!!!
Hvad Sony burde gøre følgende: Få Tobey Maguire tilbage (han er den absolut bedste til at spille Peter Parker). Derefter kunne de fokuserer på at vise hvordan Peter Parker/Spiderman er som voksen. De fleste tegneserier omhandler Spiderman´s voksenliv, så hvorfor ikke lave en film-trilogi om dét?! Dermed kunne man nærmest fortsætte hvor man slap, og da Tobey er 39 nu, passer han perfekt :)

johnny

er jeg den eneste der hellere så en ældre Spider-man, altså karakteren. jeg syntes han er mere interessant midt i 20erne. end som teenager.

Mickey

Forstår heller ikke at de nu laver endnu en oprindelses-historie med Spider Man -man HAR jo ligesom set det!
Er helt enig i at karakteren er bedst som voksen. Der er jo også virkelig meget at tage af -har da selv en del tegneserier, hvor han er i 30'erne, og dét fungerer virkelig godt.

Måske man skulle få Tobey Maguire tilbage? Han er, i min optik, en fremragende Spider Man, og den bedste til at spille Peter Parker :)

Carsten Gottliebuser/133896

det gør Disney/Sony heller ikke

Klaus Langholz

Bare det ikke bliver Asa - hold ham hellere til Ender's.

Jacob

... der måtte få rollen, så er det kanont vi endelig får en skuespiller, som ikke bare skal spille hormonsyg teenager, men rent faktisk er det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.