Cookie- og Privatlivspolitik
4 kommende gyser-komedier

4 kommende gyser-komedier

Når det er sjovt at blive bange

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Nogle gange er én genre bare ikke nok. Det er i hvert fald tilfældet med fire film, der har premiere i 2015, som byder på både skrig og grin.

[banner_here]Galgenhumor og zombier, falden-på-halen jokes og monstre - mulighederne er mange, når man kombinerer gys og komedie. Her er fire eksempler på den atypiske genreblanding

Klik på en titel for at læse mere.

Goosebumps
R.L. Stines kendte bogserie af samme navn kommer til live på det store lærred. Den første bog udkom i 1992, og siden er der blevet skrevet omkring 200 Goosebump-bøger i forskellige serier. I filmen må den unge Zack (Dylan Minnette) kæmpe sammen med forfatteren (Jack Black) og hans datter for at redde borgerne i byen Greendale fra forskellige monstre og dæmoner.

Scouts vs. Zombies
Tre spejdere er på en sidste campingtur, da deres venskab pludselig sættes på en prøve, fordi de må beskytte deres by mod en invasion af zombier. På rollelisten ses bl.a. selveste The Terminators søn, Patrick Schwarzenegger, og Tye Sheridan, der er kendt fra filmen 'Mud'.

Vanessa Hudgens/Spring BreakersThe Kitchen Sink
I byen Dillford lever vampyrer, zombier og mennesker side om side. Men da en udefrakommende fjende truer freden, udløser det åben krig mellem alle, og det bliver op til tre teenagere, en fra hver gruppe, at genoprette ordenen. Med i filmen er blandt andet Vanessa Hudgens, der især er kendt fra High School Musical-filmene, men som også har forsøgt sig med bl.a. den kontroversielle 'Spring Breakers'.

Krampus
Toni Collette og Adam Scott bliver hjemsøgt af dæmonen krampus, der kommer frem ved juletid og straffer uartige mennesker for deres synder. Filmen er instrueret og skrevet af Michael Dougherty, som tidligere har stået bag en anden højtidsfilm inden for samme genre: 'Trick 'r Treat'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

OG forresten, så er der også allerede lavet en serie baseret på bøgerne fra R.L. Stine. Så hvorfor ikke lave en film, dog?

Måske er effekterne og monstrene i serien MEGET nemme at se er "uægte" varer/falske. Men selvfølgelig må vi se, og de ikke bare kan komme op igen.

Jeg vil forvente meget af den, og jeg håber på et godt resultat til sidst, SIDEN serien fra 1995. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter