Cookie- og Privatlivspolitik
Pressen jubler over Pixars Inderst inde

Pressen jubler over Pixars Inderst inde

Følelsernes opdragelse

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. Inderst inde er lige blevet vist i Cannes, hvor den deltager udenfor konkurrence. Vi har samlet de første forrygende reaktioner nedenfor.

Animationsfilmen følger en 11-årig pige, som flytter til en anden by med sine forældre, starter på en ny skole, osv.

Historien fortælles primært fra hendes tankers synsvinkel repræsenteret af fem følelser; glæde, tristhed, frygt, afsky og vrede.

Rundt regnet er det præcis lige så ambitiøst, som det lyder. Først og fremmest er det dog en familiefilm om situationer de fleste børn og voksne kan genkende, og der er ikke tale om samme kunstneriske anslag som Fantasia eller diverse Studio Ghibli-film.

Men det er Pixars mest modige film til dato, og et stærkt comeback ovenpå en mindre opfindsom periode med Toy Story 3, Brave, Cars 2 og Monsters University.

Inderst inde får dansk premiere den 27. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Hvor_for skal vi danskere vente 2 HELE MÅNEDER & 7 DAGE længere end USA???! Det er da fuldkommen absurd! Virkelig møg-hamrende irriterende.
Fortæl Os det er en fejl, tak?

Ann-Britt

Brave har jeg set men husker ikke for noget særligt.
Begge Monsters film har jeg derimod set og genset et utal af gange og er lige begejstret hver eneste gang.

Den nyeste ser dog også lovende ud, så mon ikke jeg skal have reserveret en billet til den :)
Det trækker nu kun delvis, at den har fået gode anmeldelser. Mange af mine ynglingsfilm har fået DÅRLIGE anmeldelser af filmanmelderne, såeee dem læser jeg kun sjældent.
Brugeranmeldelserne giver mig mere, men som det vist fremgår af starten af mit indlæg, så dækker deres smag heller ikke nødvendigvis min egen :)

Nikolaj

Der har desværre ikke rigtigt været noget helt originalt for Pixars side, siden Op var der.

Modig var jeg ikke specielt glad for, og alle de mange efterfølgende Pixar film har været okay, men bare ikke originale.

Så endelig kommer der sådan en som den her, som absolut ser lovende ud nu især efter de gode anmeldelser. Også selvfølgelig også næste års The good dinosaur

CINEMANDRUP

Så gode anmeldelser allerede gør ikke forventninger mindre. Jeg glæder mig rigtig meget til denne film og tror bestemt også den er hver en øre værd.

"Stærk Comeback". øhhhhhh Har Pixar nogensinde været væk fra tronen da? Og jeg må give Palasse ret: Toy Story 3,Brave mm er bestemt ikke mindre opfindsomme.

Palasse

Det må da være jeres spøg at omtale TOY STORY 3 som 'mindre opfindsom'; vinder af to Oscars, nomineret i tre andre kategorier, vandt en Golden Globe, to BAFTA, og et hav af andre priser.

Ifølge Imdb nomineret til 78 priser, hvoraf den vandt de 61.
Står listet for 99 af de gode procent på Rotten Tomatoes.

- - - - -

BRAVE havde sine øjeblikke, mens der var længere mellem disse i CARS 2 og MONSTERS UNIVERSITY.

SSuser/10172

Det drejer sig ikke om, hvorvidt 'Toy Story 3' er en god film eller ej (selvfølgelig er den det). Men en 3'er med de samme karakterer - i den stort set samme situation - som i 'Toy Story 2' er ikke original på samme måde som 'Up' og 'Inside Out'.

'Toy Story 3' var et sikkert kort, og det behøver ikke at være negativt :)

Hilsen Søren - kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.