Mød Tarantinos Hateful Eight

Billeder og karakterbeskrivelser
Billede
(© Entertainment Weekly)

Entertainment Weekly har de første billeder fra Quentin Tarantinos western, The Hateful Eight.

Med billederne følger en lille beskrivelse af de otte største karakterer. Vi forsøger her at oversætte de Tarantino'ske fraser... bær over med vores og det danske sprogs mangler, når det kommer til western-exploitation-termer!

The Hateful Eight forventes at få premiere i starten af 2016.

The Hateful Eight

John Ruth (Kurt Russell)
John er en ond satan med et urokkeligt kodeks. Dusørjægeren er på vej til Red Rock med sin morderiske fange Daisy Domerque. 

The Hateful Eight

Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson)
En eks-officer, der nu lever i Wyomings bjerge. Han har selv en del hemmeligheder i bagagen og ved udemærket, hvordan man håndterer en pistol.

The Hateful Eight

Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh)
Daisy er en dødsensfarlig trussel, selvom hun er lænket til sin dusørjæger. Den berygtede forbryder tygger skrå og bider negle.

The Hateful Eight

Joe Gage (Michael Madsen)
En klassisk cowboy med et lommetørklæde, der er præcist så beskidt som hans smil. Cage er en af de fire fremmede, der er fanget inde i en herreekvipering, da de andre ankommer.

The Hateful Eight

Oswaldo Mobray (Tim Roth)
Hans kontinentale navn og fine beklædning afslører, at Mobray ikke er lokal. Briten hævder at være Red Rocks nye bøddel.

The Hateful Eight

Chris Mannix (Walton Goggins)
Sydlændingen er flyttet mod vest for eftersigende at blive Red Rocks nye sherif. Men alle i en western burde vide bedre end at stole på en mand iført en sort hat. 

The Hateful Eight

General Sanford Smithers (Bruce Dern)
Tidligere general, der er flokkens mest lakoniske. En mand af få ord, men med mange skud i bøssen.

The Hateful Eight

Bob (Demian Bichir)
Bob "The Mexican" er iført en gigantisk pelsjakke og et ligeledes gigantisk skæg. Han har midlertidigt overtaget herreekviperingen, hvor de alle mødes.