/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Er Beverly Hills Cop 4 aflyst?

Er Beverly Hills Cop 4 aflyst?

Usikkerhed om Axel Foleys comeback

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Paramount Pictures har fjernet Beverly Hills Cop 4 fra deres premiereplan. Action-komedien skulle have haft premiere i marts 2016, men ifølge The Wrap er projektet udskudt på ubestemt tid.

Brett Ratner (Rush Hour) er tilknyttet som instruktør, mens Jerry Bruckheimer skulle producere det nye eventyr om Eddie Murphys kække, hurtigsnakkende politibetjent Axel Foley.

Nu spekuleres der i, hvorfor filmen alligevel ikke ser ud til at blive til noget, og Collider nævner, at det kan skyldes problemer med manuskriptet. Murphy har tidligere udtalt, at han ikke vil røre projektet med en ildtang, før drejebogen er helt perfekt.

Spørgsmålet er nu, om Josh Appelbaum kan skrue et manus sammen, som hr. Murphy bliver tilfreds med, eller om Paramount vil se sig om efter en ny skuespiller til hovedrollen.

Vil du savne Beverly Hills Cop 4? Eller er det ok, hvis filmen går i vasken?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Jeg må sige at det er fair at Eddie Murphy har valgt det sådan. Men hvis det ikke vil lykkedes at lave et manus som Eddie kan godkende så lad være med at finde en anden og dermed lave en ny film. Det vil ødelægge det hele.

Wayne

Men in Black kom tilbage på sporet, da man lavede en rigtig god 3'er.

Det samme kunne ske for Beverly Hills Cop. Det er helt fair at Murphy ikke gider at lave den før materialet er helt i top.

Ellers vil de gøre verden en tjeneste ved at lade være.

CINEMANDRUP

Der ligger for mig en stor gensynsglæde ved at Axel Foley nok ser dagens lys igen på skærmen.

Etteren og toeren er klassikere. Nummer 3 i rækken blev en kæmpe skuffelse for mig i forhold til de andre to. Hvis stilen bliver anderledes end Beverly Hills Cop 3, så er jeg frisk på ideen. Vil hjertens gerne se om Eddie Murphy stadig har sin indre Axel Foley som vi kender og elsker.

Jacob

Har aldrig været den store fan af filmene om Alex Foley, men de har da deres øjeblikke. Med det store udbud af gamle succeser der får nyt liv, så er jeg enig i de skal være helt sikre på manusset.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

8 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

13 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

6 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden