Cookie- og Privatlivspolitik
Boba Fett får egen Star Wars-film

Boba Fett får egen Star Wars-film

Men mangler stadig en instruktør

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Boba Fett er, trods sine korte optrædener i de nuværende Star Wars-film, en af de mest populære karakterer. Derfor er det ikke underligt, at han ifølge The Wrap får sin helt egen film.

Rygterne har svirret længe, men nu ser det ud til at være tættere på en bekræftelse end nogensinde før. Filmen, Boba Fett skal pryde plakaten til, bliver det andet Star Wars spin-off med premiere i 2018.

I weekenden mistede filmen sin instruktør, Josh Trank, der ifølge rygterne blev fyret på grund af samarbejdsvanskeligheder, så nu er Disney på udkig efter en erstatning.

Boba Fett er den mest kendte dusørjæger i Star Wars-universet. Han dukker dels op i Attack of the Clones som barn, mens han er fuldvoksen i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Et bud kunne være, at filmen kommer til at foregå mellem de nye og de gamle trilogier.

'Star Wars Anthology 2' (som den helt sikkert ikke kommer til at hedde) får efter planen premiere i 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Selvfølgelig skal the bounty hunter himself have sin even film. Det var også på tide, at en beslutning om det kom på banen. Dette har for alvor min interesse og jeg håber på den bedste screen time for Fett manden

Rasmus/Musen

Det skal helt sikkert blive et storhit for Star Wars Franchisen senere ude i fremtiden. ;-)

Jacob

Den animerede tv-serie udforsker Boba Fett's skæbne efter 'Klonernes Angreb', men synes nu sagtens han kan bærer sin egen film. Der har også tidligere været snak om at den oprindelige, ubearbejdet klon af Jango Fett skulle blive dræbt, og at gerningsmanden overtager hans navn samt rustning. Selvom man skulle være utilfreds med den beslutning George Lucas tog om dusørjægerens oprindelse, så finder jeg hele rygtet en smule søgt. Desuden gad jeg godt se ham forholde sig til den politiske udvikling, hvor klon-hæren udfases af Imperiet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

4 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

3 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter