Cookie- og Privatlivspolitik
Ian McKellen i Disneys Skønheden og Udyret

Ian McKellen i Disneys Skønheden og Udyret

Cogsworth kommer til live

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Disneys kommende live action-filmatisering Beauty and the Beast  har fået endnu et prominent navn på rollelisten. 

Ingen ringere end Ian McKellen skal spille den loyale butler Cogsworth, der forvandles til et ur med visere som overskæg og stor punklighed til følge.

Cogsworth i 'Beauty and the Beast'

McKellen skal dermed spille overfor et imponerende hold bestående af Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Udyret), Luke Evans (Gaston), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Belles far) og Josh Gad (Le Fou). Samtidig genforenes skuespilleren for tredje gang med instruktøren Bill Condon.

Beauty and the Beast får dansk premiere den 16. marts 2017.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Ydermere er Audra McDonald om rollen som Wardrobe/Madame de la Grande Bouche og Gugu Mbatha-Raw om rollen som Plumette/Fifi/Barbette i gang med de sidste forhandlinger/castet (lidt afhængig af hvilke medier man vælger). De optræder dog på imb så de burde være ret sikre. Disse to optræder ikke på siden for filmen her på kino og ligeså gør Ian heller ikke, så det kan i jo lige se på ved lejlighed.

Maria

Jeg havde godt nok ikke lige forestillet mig Ian som Cogsworth. Men at det netop er Ian som skal spille rollen, kan kun gå i den rigtige retning. Glæder mig til at se resultatet! :-)

Horsi

Nu må i ikke få et anfald når i læser dette, men jeg er usikker på om det er rigtigt cast.

Inden i overfalder mig, så lad mig lige forklare. Jeg har intet imod Ian McKellen. Tværtimod jeg finder han er ganske enkelt genial som Gandalf i Hobbitten og Ringenes Herre og som mutanden Magnito i X-men filmene. Jeg ved at han også har optrådt på flere teatre og det er altid et kæmpe plus i min bog. Han er en yderst dygtig mand og jeg har kun beundring over for ham. Jeg tror at han er et kæmpe plus til castet.

Mit problem er at jeg ganske enkelt ikke kan se ham som Cogworth. Jeg håber at det bliver bedre når jeg kan få lov til at se nogle billeder og den slags, men jeg kan inden i hovedet ikke forlige mig med billedet af Ian McKellen og Cogsworth.

CINEMANDRUP

Det bliver kun bedre og bedre med denne filmatisering syntes jeg. Stjernegodt hold indtil videre. Så fedt at Ian kom ombord også

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

7 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

9 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter