Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra ny Rocky-film

Første billede fra ny Rocky-film

Fra Apollo til Adonis

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Billedet ovenfor er fra den fatale kamp mellem Apollo Creed og Drago i Rocky IV, og nu er det første billede af førstnævntes barnebarn gået online. Filmens titel er 'Creed', men der i princippet tale om den syvende Rocky-film i rækken.

Sylvester Stallone lagde billedet på sin Instagram-profil med ordene "Get ready to go for it!", og hermed fortsætter den 68-årige skuespiller med at trække på de simple og effektive klichéer, der altid har gjort serien til en fornøjelse. Dog ikke uden undtagelser... (her tænker vi naturligvis på Rocky V).

Plottet har The Italian Stallion som træner for Adonis Creed, men det er Michael B. Jordan i en hovedrolle, og Ryan Googler i instruktørstolen, der på papiret adskiller 'Creed' fra de tidligere Rocky-film.

De første seks i serien blev instrueret af enten Stallone eller John G. Avildsen, og den nye talentmasse indikerer på alle måder nyt blod.

Creed ©MGM
Creed får amerikansk premiere den 25. november. Den danske premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Ser sgu frem til den!

CINEMANDRUP

Den gode stil fortsætter forhåbentlig i den syvende i rækken og jeg tror og håber på endnu en god Rocky film, som jeg utvivlsomt kommer til at se.

Jacob

For at undgå et talhelvede med romertal får nu også 7'eren en anden titel, og siden 'Rocky Balboa' var overraskende god glæder jeg mig til, at den italienske hest endnu en gang tager sig en elev - forhåbentlig med lidt større succes ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

10 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

17 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter