Cookie- og Privatlivspolitik
Brødre bekræftet som Avengers-instruktører

Brødre bekræftet som Avengers-instruktører

Anthony og Joe Russo fortsætter Marvel-karrieren

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Anthony og Joe Russo, der med stor succes instruerede Captain America 2, er nu bekræftet som instruktører på 'Avengers: Infinity War - Part I og II'.

De to film er baseret på tegneserieføjletonen af samme navn fra 1992, hvor både Daredevil, Fantastic Four og Spider-Man optræder. Da der næppe bliver tale om en 1:1 filmatisering af det originale forlæg, er antallet af deltagende superhelte dog endnu uvist.

Brødrene Russo er pt. igang med forberedelserne til Captain America: Civil War, der også kommer til at introducere Black Panther til universet, men derefter går turen altså til The Avengers.

Avengers: Infinity War - Part I får premiere den 3. maj 2018.

Avengers: Infinity War - Part II får premiere den 2. maj 2019.

Første nummer af Infinity War ©Marvel Comics
Første nummer af Marvels 'Infinity War' (juni 1992)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dennis

Rygtet siger at Batman vs Superman traileren kommer i optakten til Avengers 2...Now thats a suprise....

De første 5 sek. pre-trailer af Batman vs Superman har premiere i morgen, og den fulde trailer skulle så komme sammen med Avengers. Det er da noget af et samarbejde...Så kan det være der ikke går mange år før vi ser Hulk banke Superman, man kan have lov at håbe...

Carsten Gottliebuser/133896

så er der jo også Guardian of Galaxay. Spiderman er med garanti med men Daredevil kan jo også komme med da marvel ejer rettighederne igen.

dennis

Folk glemmer lidt de "gamle" marvelfilm....

Iron Man 1, f.eks. er stadigvæk outstanding. Det var den der satte rigtigt skub i hele franchisen.

Sonys Spiderman 1, var også ekstremt vellavet. Tobey Mguire ftw

Personligt syntes jeg X2 er den bedste af dem alle. Introscenen med Kurt Wagner er den bedste overhovedet. Filmen er gammel, men holder stadigvæk...

Nå ja, og så glæder jeg mig til Deadpool, med Ryan Reynolds....Den har endelig fået sin R-rating...Så den bliver sååå fed...Den kommer ikke til at tjene pengene hjem, da hele det asiatiske marked er udelukket, pga. brutalitetten, men hey ingen Deadpool uden xtra GORE!....

ANTMAN.....tror den kan overraske....

Og så lige Age of Ultron...uhhh...James Spader, Paul Bettany....bliver godt....

Wayne

Jeg har absolut ikke glemt de første Marvelfilm.

Se min liste over superhelte adaptions på IMDb;

http://www.imdb.com/list/ls076180427/?publish=save

Her ligger både Iron Man og Sam Raimis Spiderman pænt højt på listen. Men det kan jo ikke alle være den bedste.

CINEMANDRUP

Captain America: The Winter Soldier var gennemsyret veludført og fænomenal. Nok blandt den bedste Marvel film til dato bortset fra X-Men.

Sidder nærmest og klapper i hænderne af begejstring for at de fortsætter i Marvel Universet, så det er lutter gode nyheder.

Til kommende superhelte filminstruktører: tag ved lære af Captain America 2: The Winter Soldier. Sådan skal den kage skæres for.

Maria

Captain America 2 var den mest vellykkede Marvelfilm til dato, hvis I spørger mig - hvis man ikke tæller X-men med. Så jeg er fortrøstningsfuld over at Avengers nu er i gode hænder!

Jacob

De to brødre skabte en gennemført superheltefilm, og min eneste rigtige anke var at der for mange som man troede døde, men som alligevel overlevede - noget der også bliver joket med i 'The Winther Soldier Honest Trailer'. Desuden syntes jeg at Hydra tog for meget spilletid fra Vinter Soldaten når nu titlen var 'The Winther Soldier'.

Men når det så er sagt er det to kompetente herrer, som nu skal lede slagets gang, og med en deling af den sidste Avengers film, så er er det nok meget godt der er to til opgaven.

Kathrineuser/143233

*spoilers*

Titlen, The Winter Soldier, referere ikke kun til Bucky men også til Steve. Bucky kaldes the Winter Soldier, men Steve er en Winter Soldier.

Inspirationen dertil kommer fra Thomas Paine:
"These are the times that try men's souls: The summer soldier and the sunshine patriot will, in this crisis, shrink from the service of his country; but he that stands by it now, deserves the love and thanks of man and woman." - from The American Crisis by Thomas Paine, December 1776

Det skal forstås, at en Summer Soldier vil stå ved sit i fremgangstider, og forsvinde i modgang. En Winter Soldier står ved i modgang og husker sine idealer. Steve bliver og kæmper for shield, selvom han nemt kunne have forladt dem. Han kæmper i modgang, selv imod sin bedste(ish) ven, for at retfærdigheden skal ske fyldest.

Du kan læse en dybere analyse her:
http://www.huffingtonpost.com/william-bradley/winter-solider_b_5060177.html

Jacob

Black Widow omtaler klokkeklart Bucky som den egentlig Vinter Soldat, så din og artiklens snak om en dybere mening skal jeg være usagt, men måske et emne der vil blive udforsket yderlig i 'Civil War'.

Min pointe var imiddlertig om tidsfordelingen imellem Buckys tragiske historie, og det til tider langt ude plot om en hemmelige organisation i en hemmelig organisation. Jeg var en smule skuffet over Steve Rogers nærmest udtryksløse reaktion, han opfører sig simpelthen en kende for professionelt, da han endelig opdager sandheden, men filmen synes jeg bliver reddet hjem på slutningen, da Bucky ikke vil indse deres fælles fortid.

Kathrineuser/143233

Jeg sagde ikke, at Bucky ikke var vinter soldaten, blot at titlen referere til både Bucky og Steve.

Om Steve var for professionel eller ej skal jeg ikke sige, men personligt synes jeg det fungerede godt. I både Cap1, Avengers og Cap2 ser man at Steve har problemer med at udtrykke smerte (det sender et forkert signal) og han har sikkert det samme problem med psykisk smerte. Han er i dybt chok over at se Bucky, og lukker mentalt ned. De havde været toast his Maria Hill ikke havde reddet dem fra Hydra.

Har du ikke set det sidste klip, efter rulleteksterne, i Cap2? Der ser man Bucky i den samme WW2 udstilling som Steve besøger i starten af filmen. Han indser deres fælles fortid, og det er helt klart et spændende afsæt for Cap3!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

3 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

22 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden