Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 2 sætter rekorder

Avengers 2 sætter rekorder

Superheltefilmen tager 1. pladsen overalt

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Age of Ultron har i sin premiereweekend solgt 87.433 billetter herhjemme.

Filmen overtager dermed 1. pladsen i de danske biografer fra et andet action-brag, Fast & Furious 7.

Avengers-filmen fik en indtjening på lidt over 10 mio. kr., hvilket gør det til den Marvel-film, som har tjent flest penge i sin åbningsweekend.

Set på billetsalg var 'Age of Ultron' næsten på niveau med sin forgænger fra 2012, der solgte 90.451 billetter i sin første weekend, og som endte med at med at lange 306.679 billetter over disken i løbet af sin biograflevetid.

På verdensplan har superhelteefterfølgeren allerede indtjent 201,2 mio. dollars, og det er vel at mærke uden, at den har haft premiere i USA og Kina, hvor filmen først får premiere hhv. den 1. maj og den 12. maj. Det er ifølge Disney 44 % bedre end The Avengers og 24 % bedre end Iron Man 3 målt over samme periode.

Avengers: Age of Ultron er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Den film sparker jo total røv!!! ;)

Jacob

... den vil indtage 1. pladsen som den bedst indtjenende film i historien :-)

Simon

2'ere åbner større, hvis de kommer efter en meget populær film, men ender som regel med også at dø hurtigere ud. (På engelsk: Frontloading)

Det skyldes at dem, der virkeligt gerne vil se den, skynder sig i biografen. Med et'ere der bliver poulære, er det i stedet mund til mund metoden der virker, og det betyder, at der ikke kommer så mange mennesker i løbet af den første uge. Til gengæld vil folk blive ved med at komme, efterhånden som de hører om den.

James Camerons Titanic og Avatar udmærker sig begge ved at folk blev ved med at komme i biografen.
Mest markant var Titanic, som blev ved med at få et større og større publikum i biografen hver uge, indtil det langsomt gik ned af bakke et halvt år efter den var åbnet. Et sådant fænomen er ekstremt sjælent i moderne tid.

En fordel for AOU er dog at biografmarkedet i Asien er vokset eksplosivt på ganske få år. Det er dog næppe helt nok til at den kan fordobble 1'erens indtjening, når man samtidigt tager i betragtning, at der uundgåeligt vil komme en nedgang på det amerikanske hjemmemarked.

Carsten Gottliebuser/133896

det kan godt være og ved godt at de andre ikke gjorde det amme men hvad så med Fast and Furios 7 som nu ligger som den 3. mest omsættende film nogensinde

P:S:kom lige i tanke om Paul Walkers død.

dippegalantuser/922792

...fordoble omsætningen fra den første. De første salgstal siger at 2'eren har en stigning i omsætningen den første weekend på ca. 7-8% i forhold til den første.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter