Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 2 - De første anmeldelser

Avengers 2 - De første anmeldelser

Uddrag af de internationale mediers dom

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Age of Ultron er blevet vist ved forskellige anmelderscreeninger og gallapremierer rundt om i verden, og de første internationale anmeldelser er dukket op.

Generelt er der stor tilfredshed med den nye superheltefilm, der bliver rost for sammenspillet mellem karaktererne, de storladne action-scener og underholdningsværdien. Enkelte medier er dog lidt mere skeptiske.

Filmen samler Jordens mægtigste helte i deres hidtil vanskeligste kamp mod en ny fjende kaldet Ultron. Men også to nye supervæsner lurer i horisonten, den lynhurtige Quicksilver og hans mystiske søster, Scarlet Witch, men er de venner eller fjender?

The Telegraph (4/5 stjerner)
Resultatet byder på meget af alting, men filmen føles aldrig overfyldt: Faktisk er det samspillet mellem de mange forskellige karakterer, og ikke den verdens-truende krise de prøver at forhindre, der fastholder dig på kanten af sædet.

The Guardian (4/5)
Det er en energisk og sjov superheltekavalkade.

Total Film (4/5 stjerner)
Kort sagt, 'Avengers: Age of Ultron' forbliver på toppen. Glem MCU (Marvels filmunivers, red.), dette er en filmevent, der placerer Marvel i centrum af den virkelige verdens filmiske univers.

Empire (4/5 stjerner)
Whedon gør så meget rigtigt og tilføjer en så kraftfuld blanding af humor og fornemmelsen af, at der er noget på spil i hver scene, at vi ikke kan finde mange huller i osten.

CineVue (4/5 stjerner)
[Den overordnede effekt] er ren nydelse i de sikreste hænder, tegneseriefilmgenren har til dato. Med 'Avengers: Age of Ultron' skyder Whedon ikke bare bolden ud af stadion, han Hulk-smadrer den ud.

Time Out London (3/5)
'Age of Ultron' giver en fornemmelse af at være i en mellemsæson, der fortæller en fængende men aldrig epokegørende historie, mens den bygger fundamentet til den episke, todelte Infinity War i 2018.

IndieWire (B-)
Mens 'Age of Ultron' ikke er perfekt, og ikke helt så velfungerende i sin helhed i forhold til The Avengers, burde den som ren og skær biografoplevelse glæde både hardcore og afslappede fans, og det er måske det eneste, der betyder noget i sidste ende.

The Wrap
Efterfølgeren har sin andel af spænding og grin, men man kan fornemme tyngden fra kravene til at bygge et franchise-imperium.

HitFix
Når den er bedst, er den en masterclass i, hvad Marvel gør godt. […] for første gang føles det, som om alt, fra heltene til skurkene til plottet, bidrager til et enkelt tema. I den forstand er 'Age of Ultron' et ret imponerende stykke arbejde.

Screen Daily
På trods af hvor overfyldt 'Avengers: Age of Ultron' kan være, så er Joss Whedon en filmskaber, der har øje for de følelsesmæssige underbygninger, som gør al det storslåede fængende.

The Hollywood Reporter
'Avengers: Age of Ultron' lykkes med sin førsteprioritet ved at introducere en værdig modstander for sine superhelte og giver sidstnævnte et par nye ting at tage sig til, men denne gang kan action-scenerne ikke altid mål sig, og nogle af karaktererne er efterladt i et slags dramatisk ingenmandsland.

Avengers: Age of Ultron får dansk premiere i morgen den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Hjørdie

Hulken deler SÅ meget håndmadder ud !

5 stjerner fra mig

Leroy Jethro Mortensen

Ok superhelt USA film spøgsmål dvd køb kvinder/she hulk mænd

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

14 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden