Cookie- og Privatlivspolitik
3 storfilm udskydes

3 storfilm udskydes

Warcraft, The Mummy og Pacific Rim 2 ændrer premieredatoer

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures offentliggjorde i sidste uge på CinemaCon, at tre af deres kommende storfilm bliver udskudt. Der er tale om Warcraft, 'The Mummy' og Pacific Rim 2.

- Spilfilmatiseringen 'Warcraft', der handler om kampen mellem den gode alliance og de onde orker, var oprindeligt planlagt til at få premiere marts 2016. Fantasy-filmen er nu rykket til 10. juni 2016. Det er ikke første gang, 'Warcraft' ændrer premieredato, da den tidligere er blevet flyttet fra december i år pga. en vis Star Wars: The Force Awakens.

- 'The Mummy', den nyeste genoplivning af den levende døde egypter, vil blive instrueret af Alex Kurtzman og skulle have haft premiere i juni næste år. Mumiefilmen bliver skubbet næsten et år og er nu premiereplanlagt til den 24. marts 2017.

- Guillermo Del Toros opfølger til Pacific Rim rykker fire måneder tilbage fra april 2017 til 4. august samme år. 'Pacific Rim 2' er blot én af mange projekter i Del Toros kalender, så instruktøren har muligvis brug for lidt længere tid til at færdiggøre filmen. Eller måske har Universal bare vurderet, at konkurrencen er mindre hård i august 2017.

Indtil videre er det kun filmenes amerikanske premieredatoer, der er rykket, men det forventes, at de danske følger trop og vil blive placeret nogenlunde samtidig med de originale tidspunkter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Er den omtalte 'The Mummy' en del af den nye Universal franchise bygget op efter Marvel-modellen, som I har annonceret tidligere?

Chrisuser/647394

Den handler ikke om den gode alliance mod de onde orker, den handler om en krig mellem de to factions og vil blive vist fra begge sider, uden at lamentere hvem der er god og ond.

Hvilket sikkert bliver en meget mere interessant film end bare god mod ond :D

Daniel Bentien

Jeg ved nu ikke, om jeg vil kalde det dårlig research. Måske nærmere en forsimpling af sagerne. Nettet bugner med diskussioner omkring, hvorvidt Alliance er gode, og Horde er onde. Måske er det bare min personlige antagelse, at elvere, mennesker og dværge hører til de gode kræfter, mens hordens orker, blodelvere, trolde og "forsaken" pr. definition er bad guys. Ved godt, at især de senere spil (og nu sandsynligvis også filmen) forsøger at give et mere nuanceret billede af forholdet mellem de to stridende parter end i fx Ringenes Herre, hvor der næppe kan være tvivl om, hvem man skal heppe på.

Men at filmen vælger at vise et billede fra begge sider, behøver ikke nødvendigvis betyde, at orkernes motiver er så retskafne som menneskenes. Det må vi vente med at få endeligt svar på, til filmen får premiere.

jonathanuser/186985

sku lige til selv at pointere at det er ret dårlig stil ikke at lave ordenlig research på de film man nævner i sin artikel, især når man linker til filmen i selv samme artikel, men det har du jo allerede gjort :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

7 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

20 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden