Vinderne af Insurgent-gallakonkurrencen

Se om du skal møde Shailene og Theo
Billede
(© Nordisk Film)

Over 700 deltog i konkurrencen om 10x2 billetter til gallaen på Insurgent og ikke mindst et stk. meet & greet med filmens stjerner Shailene Woodley og Theo James.

Vi kan desværre ikke sende jer alle afsted, men vi takker for den flotte deltagelse!

Her er de 10 vindere og et uddrag af deres bidrag til konkurrencen::

Førstepræmien:
De 2 x gallabilletter samt et meet & greet med skuespillerne går til Emily Ellekær, der ifølge hende selv brugte blod, sved og tårer på at lave denne skønne video:



De resterende 9x2 gallabilletter går til følgende deltagere:

Christian Stenderup - der skrev denne kærlighedserklæring:
”Mit kompas i livet er min logik og jeg lader mine valg og retning styre af hvad der virker som det "kloge" valg. Men så mødte jeg pigen i mit liv, min komplette modsætning, som tager alle valg i livet med hjertet. Logikken har ingen plads ved rattet. Hun springer ud i livet med hovedet først uden svømmevinger, mens jeg plasker ved siden af med badering og dykkerbriller. Hun har modet til gå til livet uden hæmninger. Hun sætter altid dem der betyder mest før hende selv. Hun er hudløst ærlig overfor sine elskede. Stille og roligt med årene har hun hjulpet mig af med støttebenene og givet mig mod til at leve med hjertet og givet hovedet en pause en gang imellem. Er det på tide jeg skifter faktion?”

Saynab Farah - der brugte konkurrencespørgsmålet som research på en eksamensopgave og nåede frem til, at hun tilhører Erudite.

Sofie Hansen - for at sende dette smukke brev ind til redaktionen:

Sofie Hansen - kino.dk

Sabine Johannessen - fordi hun ikke har lyst til at passe ind i en kategori og i dag, tre år efter at have læst bøgerne, er nået frem til, at hun er faktionsløs.

Maja Kaltoft Brodersen - for dette digt:
Over kullet mit blod vil dryppe.
Et skæbnesvanger valg, jeg ej kan droppe.
Familie og venner, alt jeg mister.
jeg må nu kæmpe mod de andre finalister.

Ved skytsenglene vil jeg finde.
Nemlig hvad jeg ønsker inderst inde.
Fridom og uafhængighed er præcis hvad jeg søger.
Ikke et evigt liv med at læse i bøger.

Jeg ønsker dog ikke at dræbe.
Jeg er kreativ, men mod toppen jeg vil stræbe.
Trish klarede det og så kan jeg også.
Så kom bare an, jeg er klar til at slås.

Jeg ved det bliver hårdt.
Med sår og med skrammer.
Men jeg giver ikke op.
Jeg fortsætter til jeg rammer.

Clara Wandall - der skriver: ”Hvis alle var oplyste om verden og tingenes gang ville der ikke være så mange misforståelser, der tit er årsag til fjendskab og krig. Hvis alle var modige, ville ingen lukke øjnene for uretfærdighed, fordi de var for bange til at gøre noget ved det. Hvis alle var godhjertede, ville ingen gøre andre ondt fordi de nød at se deres smerte. Hvis alle var ærlige ville der ikke opstå fejder over løgne og mistillid ville blive elimineret. Hvis alle var uselviske ville den grådighed, der efterhånden har forårsaget så mange krige, ikke længere eksistere.”

Mette Berg Olesen - der vælger Dauntless, da hun mener, at livet starter for enden af alt det, der er sikkert og trygt.

Catarina Espinheira - der erklærer sig selv faktionsløs, både fordi det for mig lyder mest "menneskeligt", men fordi jeg ikke vil være bundet af at være enten klog, modig, fredelig, uselvisk eller (brutalt) ærlig.

Liv Svendsen - der mener, man kommer længst med sandheden og derfor vælger Sanddru.

Stort tillykke til alle vinderne!