Cookie- og Privatlivspolitik
Vind et møde med Insurgent-stjernerne!

Vind et møde med Insurgent-stjernerne!

Vi udlodder meet & greet og gallabilletter 

Stem op!
123
Stem ned!
0
(reset)

Man kan ikke længere deltage - alle vinderne får direkte besked, og vi annonerer navnene herinde hurtigst muligt.

Den 12. marts gæster Shailene Woodley og Theo James Danmark i anledning af gallapremieren på Insurgent.

Før visningen af Divergent-fortsættelsen går skuespillerne på scenen i Imperial i København og svarer på spørgsmål, men inden da får et par heldige fans lov til at møde sine idoler ved en lukket meet & greet-arrangement.

Vi udlodder ét meet & greet (med ledsager) og 10x2 billetter til gallaen!

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål:
Hvilken af faktionerne ville du passe ind i og hvorfor? De bedste begrundelser vinder!

Skriv dit svar forneden i kommentarfeltet senest den søndag den 8. marts. Vinderne får direkte besked. Må de største fans vinde!
Bemærk: Præmien inkluderer ikke transport.

Insurgent får dansk premiere den 18. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah

Kære Kino/Insurgent.

I følge apitude testen på Divergents officelle side, er jeg Divergent med apitude som Amity og Dauntless.

Dog kan man ikke katagoriserer mennesker på denne måde da alle har forskellige egnskaber som gør at de passer ind forskellige steder og måske mere end en. Nogle passer bedre et sted og andre passer bedre et andet sted da ingen mennesker er ens, men det er også det der gør os unikke, det der gør os til dem vi er.

Som person vil jeg påstå er ærlig, uselvisk, vedholden, klog, venlig, stædig, nysgerrig, målrettet og nede på jorden. Da jeg som så mange andre er Divergent men hvis jeg endelig ligesom Tris SKULLE vælge en fraktion ville det være Dauntless. Da jeg er en meget aktiv pige som elsker at løbe, cykle og bare i det hele taget dyrke sport. Jeg er meget målrettet, vedholden og stædig. Det skyldes blandt andet at jeg kører hundeslæde og er for tredje år i træk Danmarks mester.

Fordi jeg tror Divergent testen har valgt at jeg skal være Divergent med en aptitude for Dauntless og Amity er at jeg ikke er 100 % ærlig og derfor ikke kan være en Candor.

Jeg er uselvisk men nogen gange skal man også tænke på sig selv istedet for alle andre og hvad de har brug for, derfor hører jeg dsv ikke til hos Abnegation.

Selvom Eridute laver mange gode ting for at forbedre vores samfund og få tingene til at gå lidt hurtigere, ville det ikke være noget for mig at lave alle disse ting.

Fordi jeg tror at jeg har en apitude for bla Amity er jeg er meget venlig og nede på jorden. Selvom Amity er en fantastisk fraktion, valgte Amity jeg ikke Amity fordi jeg ikke kan se mig selv dyrke jorden hver dag.

Så hvis jeg skulle vælge ville det være Dauntless.

“We believe in ordinary acts of bravery, in the courage that drives one person to stand up for another.”

Stine Teglgaard

Så er vinderne oppe i en anden nyhed: http://www.kino.dk/nyheder/2015/03/vinderne-af-insurgent-gallakonkurrencen

Hav en god aften og tak for den flotte deltagelse :)

MVH Stine

Alberte Emilie

Umiddelbart ville jeg høre til Theo's faktion, hvor man skal gå rundt i leopard g-strenge, bo i et telt og bede til solguden 'wralla' hver morgen. Men hvis den faktion ikke er en af mulighederne, så vil jeg klart være Divergent. Fordi f.eks. med stjernetegn, der kan en ekspert fortælle dig, hvordan dem med dit stjernetegn er. Men de kan ikke fortælle det hele om dig, fordi du også har et mix af alle de andre stjernetegn i dig! Som kun du kan mærke. Så jeg tror at alle er divergent! Fordi vi alle er i stand til at tænke nyt og anderledes end alle andre. Vi er

Jeg har en virkelig stor drøm og den tror jeg at i kan hjælpe mig med at opfylde! Nu er det sådan at jeg har en loverboy/kæreste, men han ved ikke at vi er kærester, siden at vi i aldrig har mødtes før!
Hjælp mig med at møde min loverboy, han hedder Theo James, han er høj, mørkhåret, har en lille smule skæg og har en britisk accent!

Det virker måske ikke som om at jeg mener dette, men jeg er dybt seriøs og jeg håbet at jeg stadig er med i konkurrencen!

Fra Alberte

Anneuser/1249207

Min datter fylder 11 på onsdag og har ønsket sig at se Insurgent.I skolen har hun valgt at lave boganmeldelse over Divergent og filmen er blevet set utallige gange.

Adspurgt siger hun, at hun nok ville vælge pacifisterne eller intelligencia. Pacifisterne fordi de er fredfyldte og undgår konflikter. Men da hun er blevet rådet til at springe en klasse over og stadigvæk er en af dem, der klarer sig bedst, så ville intelligencia også være en mulighed.

Men ligesom Tobias vil hun helst være et helt og godt menneske.

Og det er hun også,selvom der er mange ting der skal læres og tages stilling til på livets vej.

Hun er så god til at give, tænke på og tage sig af andre, så derfor håber og ønsker jeg at give hende en lille mulighed for denne store oplevelse.

Benedikte

Der er ikke, og vil aldrig være, én faktion jeg vil passe bedst ind i. Hvis I har læst alle fire bøger, så ved I godt, hvad jeg snakker om når jeg siger, at jeg tror, alle 'raske' mennesker er divergents. Der er ikke én faktion, jeg vil passe bedst i, fordi jeg vil ikke kunne udelukke nogen af de andre.

Når du er pruitaner, hjælper du andre og du tror på, at selviskheden er grunden til, at der er problemer i verden. Noget af det bedste jeg ved, er at hjælpe andre og gøre andre mennesker glade, især når de viser deres taknemmelighed med et smil. Men hjælpsomhed kan ikke stå alene. Efter min mening er venlighed og hjælpsomhed knyttet sammen, for du kan ikke være hjælpsom uden at være venlig. Du kan have medlidenhed, men der er ikke det samme.

Hvis du vælger pacifist er du venlig, du har tillid til alle og tilgivelse er vigtig i faktionen. De mener at aggression er grunden til krig og vold i verden, men aggression kommer jo ikke bare ud af ingenting, der er jo sket noget, der udløser det.

Skytsenglene har altid været den faktion jeg bedst kunne lide. Jeg elsker tanken om at være modig, at kunne beskytte mig selv og dem af mine medmennesker, der ikke kan forsvarer sig selv. Men det at skulle slå et andet menneske i gulvet eller bare at påføre et andet menneske smerte har jeg aldrig brudt mig om.

Hos sanddru kommer ærlighed før alt andet, de betragter høflighed som bedrag. For mig betyder det rigtig meget at være ærlig. Både overfor mig selv, men også for mine medmennesker. Jeg hader at fortie sandheden!

Hos intelligensia er mener man at uvidenhed er årsagen til stridighederne i verden. Det er jeg uenig i, for her kan man vælge at undervise de uvidne individer!

isobel

Jeg har valgt at skrive min kommentar på både engelsk og dansk fordi jeg selv kan snakke engelsk og så hvis nu Insurgent stjernerne skulle vælge at læse den ville de forstå den uden at man skulle bruge et oversættelsesprogram

English version
I Think everybody has a quality of each of the faction. Even tough they might NOT show it. It could be hidden inside Them. So i Think we all are some kind of Divergents and have all the factions "powers" and we all could be a divergent if we wanted to. Also because that if we really are In love with a person we Would overcome our own fears for the People we love and Care about. So that os why i Think we all have a divergent hidden In ourselves. Even tough you dont know it ourself.

Dansk version:
Jeg tror alle har kvaliteter fra hver af faktionerne. Selv om man måske ikke viser det. Så kunne der være gemt inde i en. Så jeg synes vi alle er en slags divergents og har alle af faktionernes "kræfter" og at vi alle kan være en divergent hvis vi vil. Også fordi når man elsker en person meget højt kan man overvinde sin frygt for dem. Så det er derfor jeg synes vi alle har den divergent gemt inde i os selv. Selv om man måske ikke er klar over det selv

Caroline

Hey Imperial og Kino!
Jeg er verdens størst Divergent fan!! Eller måske ikke den største, da der er nogle helt vilde derude. Men jeg har læst triologien 5 gange på dansk og 7 gange på engelsk, og jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har set filmen.
Jeg elsker Shailene Woodley og Theo James overalt på Jorden. Jeg ser youtubeklips hverdag med dem, og jeg er snart løbet tør for flere. Jeg hører soundtracket til Divergent hver gang jeg laver lektier, og jeg har plakater overalt på min væg af Shailene, Theo og ikke mindst alle de andre fantastiske skuespiller der er med I filmen.
Hvis I valgte mig, ville mit allerstørste ønske gå i opfyldelse, og jeg ville tage min bedste veninde, som også elsker Divergent helt ekstremt meget. Hun er 15 og jeg er 16 år, og vi ville give alt for at møde dem. Vi købte endda for 600 kr. i biografen dagen inden, for at blive Vip medlemmer, så vi kunne møde dem.

Nå men nu til det I bad mig om at skrive. Hvilken faktion ville jeg passe ind I?

Dauntless 100 %
Jeg ville klart passe ind hos Dauntless(skytsenglene) , den selv samme fraktion som Tris(Shailene Woodley) og Four/Tobias(Theo James) er en del af. Dog, vil man normalt vide (hvis man har læst alle bøgerne), at man ikke kan egne sig til én bestemt ting, da vi alle altid vil have én eller flere af de andre faktioners egenskaber i sig.

Men jeg er en født leder, og er ikke bange for at stå op for andre og kæmpe for det, jeg tror på. Jeg elsker at dyrke sport og være en del af et team, så det er ingen overraskelse, at jeg ville passe ind hos Dauntless. Jeg udfordrer mig konstant, om det er med ekstremt sport eller psykiske udfordringer. Det har bidt mig selv i røven nogengange, og jeg har både brækket arme, tær, forstuvet ben, fødder, fingre og forstrukket de fleste muskler, man nu kan forstrække, også har jeg også kampet psykisk hårdt for at overkomme min frygt for ting, ved at konfrontere dem. Da jeg har presset mig så meget, er jeg både fysisk og mentalt stærk, og jeg er god til at holde hovedet koldt i alle pressede situationer.

Men jeg kan også være hudløs ærlig, og vil derfor også passe ind i Candor(sanddru) – de ærlige. Ligesom Christina, der voksede op i Candor, og valgte Dauntless til. Og selvom jeg ikke ligner Christina udseendemæssigt, er det klart hende jeg føler mig bedst knyttet til.
Derfor vil jeg også fortælle, at jeg helt ærligt eeeeelsker bøgerne og den første film. At vinde ville betyde at jeg vil møde mine allerstørste idoler, og at en af mine største drømme ville komme til virkelighed. (Jeg er kun 16, jeg har lov til at fangirle :-) )
Håber virkelig at jeg vinder, og hvis jeg ikke gør skal jeg helt klart ind at se filmen alligevel, da den første film var så fantastisk!

Martineuser/571420

Hvis jeg var en karakter i bogen ville jeg være en factionless. Ikke fordi jeg ikke kunne klare testene, men fordi jeg ville komme til at føle mig fanget og sat i en kasse, jeg ville føle mig begrænset af de regler og rammer der var sat op i en faction.
Der ville jeg kunne være mig selv, uden at være bundet af andres forventninger til mig. Jeg ville bruge min tid der på at hjælpe dem, som var svagere end mig, måske en slags Robin Hood? Som brød ind i madlagrene og delte maden ud til de andre factionless, jeg ville klæde de syge ud så de passede ind i en faction og kunne få sygehjælp, jeg ville lave en hule hvor de svage, børnene og de syge kunne bo og så ville jeg beskytte dem mod Erudite (så de ikke kunne bruge dem som testkaniner for deres hjernevaskerforsøg).
Men jeg tror jeg ville score Amity i testen hvis det var i vores verden, fordi jeg godt kan lide at der er fred, og gerne vil at mennesker kommer godt ud af det med hinanden og respekterer hinanden. Jeg ønsker at mennesker skal leve i fred med hinanden og naturen.

Katja

Jeg er videbegærlig, logisk, nysgerrig, undersøgende, stoisk, ambitiøs - nogle vil måske sige kynisk, arrogant og overlegen.

Når man læser en bogserie drømmer man vel altid om at være som helten/heltinden (prøvede i mange år at bilde mig selv ind at fordelingshatten på Hogwarts ville vælge Gryffindor til mig, men har dog nu erkendt at jeg er Slytherin all the way).
Da jeg første gang læste Divergent serien prøvede jeg da også at bilde mig selv ind at jeg ville passe godt ind i Dauntless - problemet er bare at jeg er en kæmpe bangebuks :) Inderst inde har jeg fra start godt vidst at det var Erudite der passede bedst til mig, men det tager lidt tid at erkende at man ikke er lige som helten eller heltinden - altså de gode.
Når man så har erkendt det og er åben om det, må man så tage de tæsk der følger med, når man indrømmer at man identificerer sig med de onde - man kan jo altså ikke ændre på hvem man er :) It is what it is!

Jeg er ret sikker på at Theo vil kunne li' mig alligevel ;)

Elvira

Hvis man spørger aptitude-testen på Divergents officielle hjemmeside, er jeg divergent med en aptitude for Erudite og Amity.
Det er klart, at det ikke er muligt at kategorisere mennesker i den virkelige verden i faktioner som i Divergent-serien. Jeg vil vove at påstå, at jeg er klog, uselvisk, fredfyldt, venlig og ærlig, men det er ikke nødvendigvis ligeligt fordelt. Ligesom alle andre mennesker er jeg divergent. Men hvis jeg ligesom Tris skulle vælge på basis af en aptitude-test, som ikke gav mig et klart resultat, ville jeg nok vælge Erudite. Jeg elsker eventyr as much as the next person, men jeg ville nok være for logisk og tænke over alle risiciene ved at vælge Dauntless. Jeg vil mene, at jeg er uselvisk, men ikke nok til at vie mit liv til denne egenskab som ved Abnegation. Og selvom jeg er fredelig, er jeg bestemt ikke fredfyldt nok til at forholde mig så rolig, som de Amity-mennesker jeg har læst om. Jeg er ærlig, men ikke ærlig nok til at fortælle mine inderste tanker og hemmeligheder, og derfor ville jeg ikke passe ind i Candor.
Selvom mange hader Erudite pga. de ting denne faktion har gjort, så ville ingen af faktionerne fungere uden denne. Uden Erudite ville der ikke være læger, videnskabsmænd, matematikere og lærere. Alle teknologiske fremskridt ville ikke være sket uden Erudite, som eksempelvist den banebrydende landbrugs-teknologi brugt af Amity. Så hvis jeg SKULLE vælge en faktion, ville jeg vælge Erudite, fordi jeg stræber efter viden og bare tanken om at have mulighed for at videreudvikle, og forandre den verden jeg lever i til det bedre er tillokkende.
Men jeg ville formentlig ikke blive i faktionen, selv hvis jeg bestod prøvetiden. Hvorfor? Jeg kan ikke formulere det bedre end Shailene Woodley:

"I would wanna be factionless, cause I wouldn't wanna be dominated by any particular force" - Shailene Woodley

Tanken om at miste min frie vilje og blive kontrolleret af min faktion til eksempelvis blot at se på, mens de dræber uskyldige mennesker, ville nok plage mig endnu mere end at leve som faktionsløs, hvilket jo egentlig ikke er så slemt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter