Cookie- og Privatlivspolitik
Toy Story 4 bliver en romantisk komedie

Toy Story 4 bliver en romantisk komedie

Og ikke en direkte efterfølger

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Animationsfilmen Toy Story 4 kommer til at tage en noget anden drejning end de tidligere kapitler i serien. Den bliver nemlig en romantisk komedie.

I et interview med Disney Latino har Pixars direktør, Jim Morris, udtalt, at den næste Toy Story-film ikke kommer til at ligge i direkte forlængelse af de tre forgående.

- Den tredje film sluttede på en smuk måde og færdiggjorde en trilogi. Jeg tror ikke, at denne film er en del af denne trilogi. Det er en separat historie, som jeg ikke ved, om vil blive fortsat.

Jim Morris forklarer, at man med den nye film vil bevæge sig i en lidt anden retning genremæssigt.

- Det er en romantisk komedie. Den vil ikke fokusere så meget på forholdet mellem karaktererne og børnene.

Beslutningen om at starte på en frisk synes fornuftig, men det kan overraske, at man vælge en romantisk komedie som skabelon.

Hvorvidt filmen vil fokusere på forholdene mellem Buzz og Jessie samt Woody og Bo Peed (hyrdinden), eller om det bliver Mr. & Mrs. Potato Heads tur til at overtage handlingen, vides ikke.

Barbie og Ken er også mulige hovedroller, men med Sonys live action Barbie-film på vej, virker det som den mindst sandsynlige vej for Pixar at gå.

Toy Story 4 får premiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Nu er jeg vokset op med de her film, og jeg har været lige betaget af dem hver gang der er udkommet en ny. 3´eren var helt fantastisk, og var på mange måder en god afslutning, da den var væsentlig mere alvorlig, og rørte en meget.

Måske 4´eren kunne tage udgangspunkt i Buzz Lightyear´s liv inde han møder woody? Mere actionpræget osv :) Om ikke andet, så syens jeg at 4´eren skulle være med Buzz som den direkte hovedperson -måske han nu skulle tage den endelige kamp op med sit nemisis, Surk? ;)

jakob

Jeg syntes du har fat i noget!
Det er en fantastisk idé,at få Buzz som en hovedrolle og så hvad Pixar, kan lave ud af det.

Og *Zurg ;-)

CINEMANDRUP

Trilogien i sig selv var helt igennem velskabt og rundede værket smukt af. At fokusere på en spin-off ville falde i god jord hos mig, da en decideret fortsættelse ikke ville have samme pondus. En romantisk komedie lyder spændende for Toy Story universet og der er rigeligt materiale at tage hul på. Glæder mig til en helt ny historie i trygge hænder hos Pixar

Jacob

Som Jim Morris selv siger blev tingene afsluttet ganske fornemt sidst, så evt. med et spin-off kan de vel sagtens udvide Toy Story universet.

Rasmus/Musen

Det er jo helt nyt for filmselvskabet. Pixar har lavet rigtig mange film, som næsten på en eller anden måde, altid har handlet om sammenhold og kærlighed (Altså at finde sammen med hinanden i en bestemt verden) og så også om hvad fremtiden kommer til at blive. Men at vælge en romantisk komedie som tema for den nye film med legetøjet, det viser et helt nyt skridt for dem. Jeg er da spændt på at se, hvordan det kommer til at fungere for dem i forhold til deres tidligere film.

Lad os håbe på det bedste for Pixar og animations-genren frem i tiden. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

2 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

23 timer siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter