Cookie- og Privatlivspolitik
Tim Burton skal instruere Disneys nye Dumbo

Tim Burton skal instruere Disneys nye Dumbo

Elefanten flyver igen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

For et halvt år siden kunne vi afsløre, at Disney planlægger at genskabe deres klassiske tegnefilm Dumbo fra 1941 som live action-film. Nu er Tim Burton bekræftet som instruktør.

The Wall Street Journal bragte nyheden, der kan komme bag på nogen, eftersom Burton ikke har haft et rigtigt hit siden Alice i Eventyrland. Denne films eventyrlige tone og gigantiske succes er dog også forklaringen på, at Burton har fået opgaven. 

'Dumbo' får manuskript af Ehren Kruger, der skrev de sidste tre Transformers-film, og bliver en af mange filmatiseringer af ældre tegnefilmsklassikere - heriblandt Maleficent og de kommende Eventyret om Askepot, 'Skønheden og Udyret' og hele to film over 'Junglebogen', The Jungle Book og Jungle Book: Origins.

Tim Burton er lige nu aktuel med dramaet Big Eyes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Jeg gider simpelthen ikke se på Johnny Depp i endnu en kostumerolle, hvor han spiller en excentrisk karakter.... Man når det er Tim Burton, så er det vel ikke usandsynligt, at han skal spille en alternativ udgave af Dumbos ven, Musen, fra den originale film... SUK...

Ellers er jeg nu ret nysgerrig omkring, hvordan man vil lave denne beskedne, men betagende og rørende film til live action film.

Jacob

Det helt store spørgsmål omkring de her film er "hvorfor?". Film er forretninger, og vi kan jo se de fleste tjener godt, og ofte efterfulgt af rimelige anmeldelser, men ærlig talt forstår jeg ikke det her eventyr-boom.

Mikkel Poulsen

Og til næste år er Tim Burton klar med Alice in Wonderland 2 i Maj, + hans kommende Dumbo jeg har aldrig fået set klassikeren fra 1941. Det må jeg vist hellere så jeg ligesom kender lidt ind til historien inden live action filmen! + Skønheden & Udyret live action med Emma Watson Dan Stevens og Luke Evans 2016, samt 1 Junglebogen film også i 2017 endnu en Junglebogen film!

Mikael

Og så siger man at hash er skadeligt...

bliver det noget med Dumbo, med sort tøj, der transformere sig til en giraf som kommer fra rummet spillet af Johnny Depp?

CINEMANDRUP

Den havde jeg ikke lige set komme. Som lyn fra en klar himmel. Med Burtons skæve eksistenser og helt unikke univers har jeg svært ved at se en live action udgave af uskyldigheden selv, Dumbo, passe ind i dette.

Med manuskript af Transformer Ehren Kruger er jeg en smule skeptisk, når nu vi står overfor en live action udgave en Dumbo. Det bliver et interessant projekt.

Maria

Disney må virkelig være ved at løbe tør for filmideer sådan som at alle deres gamle klassikere pludselig skal laves til live-action film.

Hvordan de lige griber de film an der har dyr som de primære hovedroller må tiden jo vise, men jeg er som udgangspunkt skeptisk. Dog forventer jeg en masse gak og gøgl med Burton bag roret. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

1 dag siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

1 dag siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

1 dag siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

2 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

4 dage siden

Aktive debatter