Cookie- og Privatlivspolitik
Det herrens Blockbuster-år 2017

Det herrens Blockbuster-år 2017

Hollywood opruster

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Vi er kun lige begyndt på det potentielt største Blockbuster-år i nyere tid, men allerede nu tegner der sig et billede af en værdig konkurrent i form af 2017.

Og det er ikke fordi, 2016 ligner et svagt år.

Tværtimod er en række store Hollywood-produktioner planlagt til næste år, men den seneste annoncering fra Disney understreger, hvor massivt udbuddet er året senere.

Disney lancerer bl.a. Moana, Thor 3, Guardians of the Galaxy 2, Star Wars VIII, Toy Story 4, Pirates of the Caribbean 5 og en ny Pixar-film i 2017. De sidste fem film er alle kandidater til at ende blandt årets største på verdensplan.

En anden film, som måske kan lokke en håndfuld i biografen, er Avatar 2, der deler markedet med titler som Kong: Skull Island, Pacific Rim 2, Planet of the Apes 3, endnu en Terminator-film samt familiefilmene Despicable Me 3 og 'The Lego Batman Movie'.

Holdopstillingen byder desuden på mange flere superhelte.

Justice League, Wonder Woman, Fantastic Four 2, Wolverine 3 og en genstart af Spider-Man er alle planlagt til premiere i 2017.

Er det for meget af det gode - eller er det ganske enkelt fantastisk?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernilleuser/697466

Der er så mange film at se frem til i både 2016 og 2017, jeg tror jeg skal til at spare op, hvis jeg skal have råd til alle de film :p

Number 9

Det er for mig at se et mindre paradoks med blockbuster-film. Vi vil gerne have bigbudget-film, hvor kvaliteten er i top, samtidig med, at vi (nogle få i hvert fald) også gerne vil have originale og nytænkende produktioner. De to ting hænger bare rigtigt dårligt sammen i en hollywood-verden, hvor kreativiteten er styret af cool cash. Jeg er helt enig med fx Tobias og Allan, der brokker over manglende vilje til at gå nye veje. På den anden side kan jeg jo heller ikke undlade at være forstående overfor produktionsselskaberne, der gerne vil være sikre på at få deres investering hjem. Hvem tør satse millioner af dollars på en helt original historie, hvis der stadig er en enkelt superhelt, der mangler at blive filmatiseret?
Men lidt trist er det altså...

Maria

2017 ser ret vild ud - jeg glæder mig i hvert fald! Men 2016 bliver også et godt år får mit vedkommende pga. Batman v. Superman. ;)

johnny

i mangler Black panther

SSuser/10172

Black Panther har fået en premieredato i sommeren 2018.

Hilsen Søren - kino.dk

johnny

Du har lige ødelagt min dag. :(

René Munch Nielsen

Jeg synes at 2017 lyder som et godt ventende år, men jeg undre mig over én ting. Der er snak om en genstart af Spider-Man. I flg. cinemaxx hjemmeside´s kommende film er der yderligere 2 The Amazing Spider-Man film på vej. Men lad os da se hvad der ske. Det lover ellers godt.

Allan

Og kun to blandt de nævnte jeg oprigtigt har lyst til at se.
Men ja, hurra for Hollywoods pengemaskine hvor alle film har franchisemuligheder, og klassikere bliver kynisk genindspillet med moderne klichéer og computereffekter så der kan laves flere fortsættelser. Og hvis det ikke lykkes første gang, så bliver det bare rebooted to-tre år senere.

Hurra for Hollywood. Skyd mig.

Pernilleuser/697466

det er nemt at skyde skylden på kyniske hollywood, men filmene ville ikke fortsætte med at blive lavet hvis det ikke var fordi at folk syntes om dem. Om du synes godt om det eller ej, så har bl.a. Marvel fundet noget, der appellerer til film-seerne, hvilket selvfølgelig giver dem en masse penge fordi sådan hænger varden nu engang sammen.

Arrowstormen

2015 kommer til at have nogle fede film, men tror stadig at 2014 kommer til at være et bedre år i mine øjne når vi ser tilbage i december. 2017 kommer også til at have nogle fede film, men ser ingen grund til lade som om 2016 ikke er lige så stærkt rustet!

Warcraft, Zootopia, Kung Fu Panda 3, Deadpool, Star Wars: Rogue One, Star Trek 3, Batman v Superman, Captain America: Civil War, Suicide Squad, X-Men: Apocalypse, Gambit, Doctor Strange, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Finding Dory, Assassin's Creed, Hail, Caesar, The Free State of Jones

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

At i tror på at Johson stadig får en triologi. I må have spist noget i ikke kunne tåle.

22 timer siden
niklasuser/662911
niklasuser/662911

The Wolverine helt klart! elsker hugh jackman skuespil, og så er wolverine bare mega badass ;)

1 dag siden
Peter H. GO PACK GO

Kan kun være denne X-Men: Days of Future Past som er den mest helstøbte af X-Men filmene, ellers er Deadpool og Logan fremragende film

1 dag siden
Nielsuser/659894
Nielsuser/659894

Days of Future Past har nogle fede 70er vibes og et godt tidrejse plot, og er min favorit som "rigtig X-men film".

2 dage siden
Shah Bazidas

Gennem mit lange liv som X-Men fan, så har Wolverine karakteren været den, som virkelig har fanget mig fra starten af.

2 dage siden

Aktive debatter