Cookie- og Privatlivspolitik
9 Avengers-plakater

9 Avengers-plakater

Vælg din favorit

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

'Avengers: Age of Ultron' er blot fem uger væk, og pr-kampagnen på Marvels storfilm er for alvor i gang. 

Alle heltene lige fra Hulk til de nye navne, Quicksilver og Scarlet Witch, har over de sidste par uger fået hver sin plakat lanceret primært via skuespillerne selv.

Vi har her samlet plakaterne til en afstemning, der én gang for alle skal afgøre, hvilken Avengers-helt der har den absolut fedeste karakterplakat! Stem nederst i nyheden.

Avengers: Age of Ultron får dansk premiere den 23. april.

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathiasuser/574298

Også kendt som scarlet Witch, har helt klart den bedste plakat af de her, men nu er Ultron plakaten kommet og den er awesome!!! Til dem af jeg der siger Hulk, han er den eneste der ikke indtager en nu position i forhold til den første plakat hvor de alle er samlet, hvilket jeg synes er synd.

Nørlevuser/670167

Jeg synes helt klart Hulk.

Han kigger ikke ind i kameraet, og så er han lavet i en live-action scene. Det er en mega fed detalje.
Captain America ser også godt ud, men det er ikke ligefrem så kaotisk som de andre fremstår på billedet, og derfor måske en anelse for pænt efter min mening. Var han i færd med at kaste skjoldet havde han fået min stemme. Men Hulk helt sikkert ... og så tror jeg han får rigtig, rigtig mange (og monster fede) minutter i den her film!

Isabella

Jeg stemte på The Black Widow fordi jeg synes hun ser bedst ud og det fremhæver hende bedst. Hvor jeg synes de andre måske ikke på samme måde give den gnist hun har. Selvom min yndlings avenger er Iron man (på trods af jeg hader at jeg elsker ham), men jeg elsker at der er kommet to mutanter med i filmen (selv om jeg har hørt et rygte om at man ikke måtte kalde dem for mutanter).
Jeg elsker når film hænger sammen og giver en større historie, næsten ligesom en serie(bare bedre da man får flere detaljer).

Jeg kan ikke vente på filmen kommer og jeg glæder mig til at se den :)

Rasmus/Musen

Ikke fordi at plakaten er den fedeste, men jeg kunne bare ikke lade være med ikke at stemme på ham. Egentlig så synes jeg nok rigtigt at det er Hulk, Black Widow og Quicksilver der er de fedste tilsammen, på grund af effekterne og baggrunden på dem. Men han ER min karakter, altså Hawkeye. Så der gik min stemme altså til. ;)

Jacob

Hendes indflydelse på Quicksilver er stor, vi har set hun kan udfører magi på Avengers, og så er der hendes mulige forhold til The Vision.

johnny

Scarlet Witch for min stemme. det havde hjulpet hvis Iron-Man og Cap havde haft deres masker på, men da vi hele tiden skal se deres ansigter mister de lidt af deres superhelte identitet.

Anna

Hendes plakat jo virkelig fantastisk. Gaaaal hvor jeg glæder mig til filmen !

Maria

Jeg synes i den grad Scarlet Witch har den fedeste plakat. Der er altså bare noget ekstra magisk over den i forhold til de andre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 timer siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

2 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

2 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

2 dage siden

Aktive debatter