Cookie- og Privatlivspolitik
Sidse Babett Knudsen i næste Dan Brown-film

Sidse Babett Knudsen i næste Dan Brown-film

Inferno får nye skuespillere

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

The Wrap kan i dag afsløre, at danske Sidse Babett Knudsen, franske Omar Sy og indiske Irrfan Khan skal medvirke i Ron Howards tredje Dan Brown-filmatisering, ’Inferno’.

'Inferno' er Browns fjerde bog om symbolismeeksperten dr. Robert Langdon, der denne gang vågner op med hukommelsestab i Italien for hurtigt at finde ud af, at verdensfreden er truet af en kryptisk ondskab... igen!

Knudsen har fået rollen som den magtfulde leder af The World Health Organization, og som den karakter, der hiver Langdon ind i sit livs sværeste opgave. Skuespillerinden bliver dermed den tredje dansker, der medvirker i en Dan Brown-film. Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas havde begge større roller i Angels & Demons fra 2009.

Tom Hanks er selvfølgelig tilbage som Langdon, og hans nyeste kvindelige ledsager skal spilles af Felicity Jones (Teorien om alting).

Inferno får dansk premiere den 13. oktober 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

Godt for Sidse Babett Knudsen og fortjent. Hun er skide charmerende og har/kan spille det meste.
Dejligt at høre der kommer en til i rækken, da jeg er vild Dan Brown og stor fan af Ron Howard samt Tom Hanks , så med et mix af dansk islæt igen. Det bliver et Inferno af god skuespil og spænding, så jeg er klar....Hmm marabou.
Til sidst vil jeg bare sige at det er dejligt at Ron Howard og andre instruktører OVER THERE, er begyndt at se mere og mere over de senere år med danske skuespiller, det de har med britiske skuespiller i generationer.
De for Karakterskuespiller som har prøvet at stå på de skrå brædder og ikke de mange unge pladder hoveder som kommer direkte fra Disney kanalen. Det sagt med den største respekt for Disney`s tegne og animation.

Dorthe

Super fedt - jeg glæder mig

Mikkel Poulsen

Jeg havde også lidt på fornemmelsen at en dansker skulle være med i næste Dan Brown film. Men ikke Sidse Babett Knudsen ellers glæder jeg mig til og se den, jeg er forevejen igang med og læse bogen fed bog så hvis bare filmen kan blive halv så god. Og at de tager hvor Professor Robert Langdon aka Tom Hanks vågner op på hospitalet i Firenze med hukommelsestab, for det er en fed scene fra bogen kan jeg lige hilse og sige action packed!

Jacob

Det var på mange måder fedt at have både Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas med i 'Engle & Dæmoner', så at Borgen-stjernen Sidse Babett Knudsen skal spille en central rolle i 'Inferno' er gode nyheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnny

Elskede Ben Affleck som batman der passet han pisse godt ind... Men han passet ikke på bruce wayne rollen men er spændt på den ny film

2 timer siden
Horsi

Så du mener ikke at det er Lars vi hører selvom artiklen hævder det?

13 timer siden
Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

22 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden

Aktive debatter